Interwad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Clouwdwerkplek met Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is een op abonnementen gebaseerd online dienstenpakket dat Office-toepassingen (Word, Excel, PowerPoint, enz.), e-mail, online opslag (OneDrive) en andere hulpmiddelen omvat. Enkele voordelen van het gebruik van Office 365 zijn:

 • Toegang tot de nieuwste versie van Office-applicaties: Met Office 365 heb je altijd toegang tot de nieuwste versie van de Office-apps, inclusief nieuwe features en updates.
 • Overal toegang: Office 365 geeft je toegang tot je documenten en applicaties vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Dit betekent dat je overal en op elk apparaat kunt werken, zolang je maar een internetverbinding hebt.
 • Samenwerkingshulpmiddelen: Office 365 bevat een reeks samenwerkingshulpmiddelen, zoals SharePoint en OneDrive, waarmee u in realtime met andere mensen aan documenten en projecten kunt werken. U kunt ook documenten delen en er samen aan werken, zelfs als u zich niet op dezelfde locatie bevindt.
 • Beveiliging: Office 365 bevat een reeks beveiligingsfuncties om uw gegevens te beschermen, waaronder gegevensversleuteling, bescherming tegen malware en tweefactorauthenticatie.
 • Kostenbesparing: Met Office 365 betaal je een abonnementsprijs in plaats van een eenmalige prijs voor een eeuwigdurende licentie. Dit kan voordeliger zijn voor bedrijven, vooral als u Office op meerdere apparaten moet gebruiken of toegang wilt tot de nieuwste versie van de software.
 • Integratie met andere Microsoft-producten: Office 365 kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-producten, zoals Azure Active Directory, waardoor het gemakkelijker wordt om gebruikersaccounts en toegang tot bronnen te beheren.

Ben jij al bekend met de cloudwerkplek van NEWMINDS systems?

Er zijn verschillende voordelen van een werkplek in de cloud:

 • Flexibiliteit: Met de cloud kunt u op elk moment en op elke locatie werken, zolang u over een internetverbinding beschikt. Dit geeft u de vrijheid om te werken waar en wanneer het u het beste uitkomt.
 • Samenwerken: De cloud maakt het makkelijker om samen te werken met anderen aan projecten en documenten. U kunt bestanden delen en samenwerken in realtime, zelfs als u niet op dezelfde locatie bent.
 • Scalability: Met de cloud hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheren van hardware of het uitbreiden van uw IT-infrastructuur. De cloud kan gemakkelijk meegroeien met uw behoeften, zonder dat u hoeft te investeren in extra hardware of IT-personeel.
 • Kostenbesparing: In plaats van te investeren in duur hardware en IT-personeel, betaalt u alleen voor de diensten die u gebruikt in de cloud. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen.
 • Veiligheid: Cloudproviders nemen vaak uitgebreide maatregelen om de data van hun klanten te beschermen, zoals het gebruik van firewalls en data-encryptie. Dit kan de beveiliging van uw gegevens verbeteren.

Doe een vrijblijvende ICT scan en kies voor backup via Microsoft 365

Een ICT-scan is een gedetailleerd onderzoek naar de huidige staat van de ICT-infrastructuur van een bedrijf. Er zijn verschillende redenen waarom het nuttig kan zijn om een ICT-scan te laten uitvoeren voor uw bedrijf:

 • Inzicht in de huidige staat van de ICT-infrastructuur: Een ICT-scan geeft u inzicht in de huidige staat van uw ICT-infrastructuur, waaronder hardware, software, netwerkinfrastructuur, en beveiliging. Dit kan u helpen om te bepalen welke verbeterpunten er zijn en wat de prioriteiten zijn voor aanpassingen of vervanging.
 • Identificatie van knelpunten: Een ICT-scan kan helpen om knelpunten in uw ICT-infrastructuur te identificeren, zoals hardware die aan het einde van zijn levensduur is, software die niet meer wordt ondersteund, of beveiligingslekken die aan het licht komen.
 • Verbetering van de efficiëntie: Door de resultaten van een ICT-scan te gebruiken, kunt u de efficiëntie van uw ICT-infrastructuur verbeteren door bijvoorbeeld processen te automatiseren, hardware te vervangen, of beveiligingsmaatregelen te versterken.
 • Kostenbesparing: Door verbeterpunten in de ICT-infrastructuur te identificeren en aan te pakken, kan een ICT-scan leiden tot kostenbesparingen op de lange termijn, bijvoorbeeld door het verminderen van stilstandtijd of het beperken van beveiligingsincidenten.
 • Versterking van de concurrentiepositie: Door een efficiëntere en veiligere ICT-infrastructuur te hebben, kan uw bedrijf zijn
 • Het verbeteren of analyseren van uw backup met office 365

Maak gauw een afspraak met ons team via +31 74 20 20 112 of mail info@newmindssystems.nl.

 

 

https://www.newmindssystems.nl/