De mogelijkheden van kabelmanagement op kantoor

Draden in de knoop is heel vervelend. Geen draden meer in de knoop, maar kabels, data-aansluitingen, voedingen en draden, netjes weggewerkt. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Met kabelmanagement op uw kantoor is dit sneller geregeld dan u denkt. Bij Bowerkt zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kabelmanagement, wat leidt tot een opgeruimde werkplek. Kies voor fraaie inbouwoplossingen en verwerk de opbouw- of onderbouwmodules in uw kantoortafels. Is uw kabelmanagement geregeld, maar ervaart u veel geluidsoverlast op de werkvloer? Geen probleem! Ook de akoestiek kunt u eenvoudig verbeteren op kantoor. Kies uit een ruime collectie aan akoestiek-wanden. Door jarenlange ervaring kan er voor vrijwel iedere ruimte de juiste oplossing worden gerealiseerd.  

Geluidsoverlast is niet langer meer een ergernis zodra u de akoestiek laat verbeteren op kantoor

Werkt u op kantoor? Dan weet u als de beste dat geluidsoverlast vervelend kan zijn. Helaas komt geluidsoverlast regelmatig voor. Of u nu luidruchtige collega’s heeft, er veel gebeld wordt door de afdeling of dat er regelmatig grote documenten geprint worden door een printer. Geluiden komen in tal van vormen op de werkvloer voor en worden vaak als storend ervaren. Dit leidt vervolgens tot diverse ergernissen binnen het team en dat wilt u uiteraard voorkomen. Door het verbeteren van de akoestiek door Bowerkt creëert u een prettig werkklimaat én reduceert u de overlast op kantoor. Door dit te combineren met kabelmanagement op kantoor ziet de ruimte er ook nog eens netjes uit! 

Door goed kabelmanagement ziet uw kantoor er opgeruimd uit

Wat is uw doel? Uw werkplek verbeteren? Een professionele uitstraling aan uw vergaderruimtes geven door een opgeruimde tafel? Kies voor een opgeruimd bureau dankzij kabelmanagement. Vandaag de dag zijn er vele variaties om uw kabels netjes weg te werken. Wat dacht u van diverse kabelgoten, kabeldoorvoeren en cable-grips. In de tafels worden opbouw- of onderbouwmodules gemonteerd. De stekkerdozen zijn eenvoudig naar wens samen te stellen met stroomaansluitingen, data-aansluitingen en multimedia-aansluitingen. Zijn de tafels naar wens, maar wilt u in rust kunnen vergaderen? Of is uw werkplek op dit moment te luidruchtig door bellende mensen of een draaiende printer? Bij Bowerkt kunt u ook de akoestiek op kantoor verbeteren door het gebruik van diverse akoestische oplossingen. 

Bezoek de website voor meer informatie