Linnen gordijnen een echt eye catcher

Breng de sfeer in uw intereur met Linnen gordijnen . Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig? Lees dan de blog hieronder.

Groot aanbod

Een ruime keuze uit meerdere soorten gordijnen. Naast onze linnen gordijnen kunt u namelijk ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen.  Ze hebben allemaal verschillende eigenschappen. Linnenheeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt onze linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Dan heb je de Linnenlook gordijnen. Zij zijn gemaakt van 100% polyester. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Een groot aanbod, maar welke kiest u?

Linnen een natuurproduct

Linnen is een natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Het wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, en is daarom een duurzaam product. De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen. Het materiaal is sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen. Natuurproducten zijn erg populair in hedendaagse interieurs. Daarom zijn linnen gordijnen ook een erg geliefde vorm van raambekleding. Kortom, met linnen gordijnen brengt u absoluut sfeer aan in uw interieur.

Uiteenlopende kleuren gordijnen

Wanneer u kiest voor linnen gordijnen, heeft u keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren. Door dit brede aanbod vindt u altijd wel een kleur die past bij uw interieur. Bent u op zoek naar iets dat makkelijk te combineren is met andere kleuren? Kies dan voor de populaire kleur peper & zout. Deze combinatiekleur bestaat uit gebleekt linnen en naturel linnen. Als u zoekt naar een frisse basiskleur die rust brengt in een ruimte? Dan is lichtgrijs de juiste kleur aan te raden. Of wilt u graag meer warmte en sfeer toevoegen aan uw interieur? Overweeg dan linnen gordijnen in de kleur wenga. Deze aardse kleur kent vele prachtige nuances. De kleur doet het niet alleen goed in woonkamers, maar zorgt ook voor extra romantiek in de slaapkamer.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. U kunt daarnaast ook terecht bij ons voor advies. Bent u nieuwschierig? Neem dan vooral contact met ons op.

Bezoek de website voor meer informatie