Interwad
Image default
Aanbiedingen

Een tussenvloer vergeleken met extra opslagruimte huren, verbouwen of verhuizen

Barst uw bedrijf bijna uit haar voegen en wordt het nu toch echt wel een keer tijd om het ruimtegebrek aan te pakken? Dan heeft u grofweg vier mogelijkheden om het probleem de wereld uit te helpen: extra opslagruimte huren, verbouwen, verhuizen óf een tussenvloer plaatsen. Veel ondernemers kiezen voor één van de eerste drie opties, omdat ze gewoon helemaal geen idee hebben dat er ook nog een vierde optie bestaat. Een optie die niet alleen vele malen goedkoper is, maar ook nog eens zo gerealiseerd is. 

 

Een tussenvloer is een stalen constructie die in een bestaande ruimte tussen het plafond en de vloer gemonteerd wordt. In deze blog willen we deze nog vrij onbekende optie vergelijken met verbouwen, verhuizen of extra opslagruimte huren. Zo kunt u de juiste keuze maken!

 

Tussenvloer versus het huren van extra opslagruimte

 

Zit u eraan te denken om extra opslagruimte te huren om uw probleem wat betreft het ruimtegebrek te tackelen? Realiseert u zich dan wel goed dat iets wat u huurt nooit van uzelf zal worden. Zolang u de ruimte in gebruik heeft, zult u ervoor moeten blijven betalen. Een tussenvloer is daarentegen een eenmalige investering. U huurt de vloer niet, maar u koopt het. Zo wordt het uw eigendom en zit u niet vast aan maandelijks terugkerende kosten. Een tussenvloer kunt u al binnen twee jaar volledig terugverdiend hebben.

 

Tussenvloer versus het bedrijfspand verbouwen

 

Bij het verbouwen van uw bedrijfspand kunt u denken aan een uitbouw. Op deze manier wordt de extra ruimte voornamelijk in de breedte verworven. Bij een tussenvloer gaat het echter om extra ruimte in de hoogte. Zo wordt alle beschikbare ruimte optimaal benut. Daar waar het bij een verbouwing nog wel eens ingewikkeld kan zijn om aan de juiste vergunningen te komen, heeft u daar bij een tussenvloer niets mee van doen.

 

Tussenvloer versus uw onderneming verhuizen

 

Soms is verbouwen niet mogelijk en lijkt een verhuizing de nog enige mogelijke uitweg. We kunnen er helaas niet omheen dat dit toch wel een hele rigoureuze stap is. Een stap die niet alleen veel kosten met zich meebrengt, maar waar ook nog eens veel tijd in gaat zitten. En zoals voor alles geldt: tijd kost geld. De kosten van een tussenvloer vallen dan ook in het niet vergeleken met een veelal peperdure verhuizing.

 

https://www.noltemezzanine.nl/