Interwad
Image default
Aanbiedingen

Manieren om jouw ochtendroutine sneller en relaxter te laten verlopen

Niet iedereen is een ochtendmens. Haasten om op tijd te komen omdat je toch graag wat langer in bed blijft liggen, is dan vast geen onbekend verschijnsel. Wanneer jij ook zoveel moeite hebt met vroeg op staan, zijn dit handige tips om tijd te besparen ’s ochtends waardoor je extra lang in bed kan blijven liggen!

 

Meal prepping

Het klaarmaken van een ontbijtje en lunch pakket kost best veel tijd. Wanneer je dit de avond van tevoren doet, kun je ’s ochtends veel tijd besparen. Het maken van overnight oats is een gezond, makkelijk en voedzaam ontbijt dat je de dag van tevoren al kan klaarmaken. Daarnaast kun je ook kiezen om de avond of middag ervoor een (groene) smoothie te maken. Ook bananenbrood is iets wat je makkelijk van tevoren kan klaarmaken. Dit is ook nog een makkelijke ontbijt optie om onderweg op te kunnen eten. Ook het van tevoren klaar maken van jouw lunchpakket zal ‘s ochtends veel tijd schelen. 

 

Kleding en schoenen klaarleggen

Wanneer je net voordat je naar je werk moet niet zoveel tijd hebt om een goede keuze te maken wat betreft kleding, kan het handig zijn om ’s avonds alvast jouw outfit (met schoenen) klaar te leggen. Dit zorgt ervoor dat je wat rustiger een keuze kunt maken en hier niet meer over na hoeft te denken wanneer je wakker wordt. Situaties zoals dat je er op het laatst erachter komt dat die ene broek die je in gedachte had  in de was zit, voorkom je hierdoor. Zo heb je minder stress en meer tijd voor andere dingen.

 

Makkelijk koffiezetten

Voor veel mensen is het kopje koffie net na het opstaan een must om goed te kunnen functioneren. Soms kost het zetten van koffie wel veel tijd. Dit is helemaal het geval wanneer je bijvoorbeeld een filterkoffie apparaat hebt en bijvoorbeeld nog melk apart op moet schuimen. Wanneer je hier minder tijd voor hebt – of jezelf dit niet gunt – kun je kiezen voor een sneller alternatief. Een voorbeeld hiervan is het gebruiken van ESE pads en een ESE machine. Dit scheelt tijd maar doet niet onder qua smaak! Het aanbod ESE pads op dekoffiethuiswinkel.nl is zo groot dat er vast een geschikt product voor jou tussen zit. 

 

Voorkom vertraging

Wanneer je met de trein reist, is het handig om ’s avonds te kijken of er bijvoorbeeld werkzaamheden zijn aan het spoor. Hierdoor kun je hier eerder al op inspelen. Natuurlijk kan het zijn dat net voor vertrek blijkt dat de trein toch niet komt of vertraging heeft. Dit zijn dingen waar je vaak op het allerlaatste moment achter komt. Ook files inschatten de avond van tevoren is natuurlijk moeilijk. Het zou echter wel handig kunnen zijn om de avond van tevoren te kijken naar de route wanneer je naar een nieuwe locatie moet. Ook zijn omleidingen die wat langer duren ook al wat langer van tevoren aangegeven. 

 

Door de avond van tevoren je meer voor te bereiden i.p.v. ‘s ochtends, heb je de mogelijkheid om ‘s ochtends rustiger op te starten. Zo kun je relaxt de dag beginnen zonder dat je onvoorbereid naar je werk gaat!

 

https://www.dekoffiethuiswinkel.nl/