Interwad
Image default
Aanbiedingen

Heeft u een vorm van autisme?

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het supporten en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U ontvangt prive opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, hartstocht , talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de beste job te vinden? Wat is mijn toewijding? Hoe gebruik ik mijn eigenschappen optimaal. Een beantwoording op deze vraag krijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een opleiding loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ondernemers en carrièremannen- en vrouwen.

Baan test

Indien u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, toewijding, capaciteiten , motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de kloppende taak voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de handige kant op met uw carrière? Als u vragen heeft over uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u verkrijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, ZZP’ers, carrièremannen- en mevrouwen die met vragen worstelen over hun loopbaan en personeel die in hun opzeggingstermijn en duur van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele problemen waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee ondersteunt.

Ontslagen of in opzegtermijn?

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

U wilt bevordering maken of wat betreft een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap verbeteren of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Waarom loopbaanbegeleiding?

 

is erop gericht om u te helpen bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met veranderingen in uw werk of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw ambt- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat advies accompagneert u bij het vinden van een oplossing op uw vraag. Kortom, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: goedkoop met jobcheques, een traject bezorgt antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Nee. Het is niet mogelijk om uw loopbaancheque af te trekken van de heffingen.

Stap 3. Bezorg de jobcheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

 

 Wat indien ik mijn baan cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Mits u de jobcheque ongebruikt laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Heeft u er wel recht op? Dan bekomt u van de firma Edenred een acceptgiro voor € 40,- via uw mail of post.

Stap 1. VDAB controleert of u recht heeft op loopbaancheques.

Hoe zien loopbaancheques eruit?

Wij afleiden dat u het fijn vindt om te natellen of u in het bezit bent van een officiële loopbaancheque. De echte loopbaancheques kan u herkennen aan:

Heb ik recht op jobcheques mits ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw jobcheques bestellen. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op loopbaancheques tijdens uw termijn van verbrekingsvergoeding.

 Heeft u een vorm van autisme?                       

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende omgeving, de schematische ordening en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Bezoek de website voor meer informatie