Interwad
Image default
Gezondheid

Wat te doen tegen donkere vlekken onder je ogen

Oorzaak

Donkere vlekken onder ogen kent heel wat oorzaken, maar ook is het mogelijk dat je er helemaal niets aan kunt doen. Wallen en donkere kringen onder of rondom de ogen kan namelijk ook erfelijk zijn. Ook kunnen donkere kringen ontstaan door uitputting, uitdroging en stress.

Wat is een donkere kring eigenlijk?

Bij een kring hebben we het volgens meneer Velthuis over de groef onder de wal, dit noemt men ook wel het greppeltje. Deze is vaak donkerder van kleur dan de rest van de huid. Zoals eerder geschreven kan de kleur bepaald zijn door genen, maar een andere veelvoorkomende oorzaak is een gebrek aan vocht onder het oog. Dit kan komen door te weinig vocht in je lichaam, of doordat je vochthuishouding een beetje in de war is door ziekte of weinig slaap. Wat er dan gebeurt is dat de huid onder je ogen steeds dunner wordt. Doordat deze dunner wordt lijkt het alsof je door de huid heen kunt zien. Dan zie je de kleur van het botvlies van je schedel en deze is grijs van kleur, ook merk je de blauwe bloedvaten beter op: dat wordt de kring genoemd.

Skinlight als uitkomst tegen donkere kringen

Skinlight is speciaal ontwikkeld om donker pigment op de huid te behandelen. De crème zorgt ervoor dat donker pigment stap voor stap lichter wordt. De crème gebruik je dan ook alleen op de pigmentvlekken of donkere kringen. Binnen 4-7 weken merk je dat de huid steeds meer lichter wordt. Hierdoor krijg je een frisse uitstraling en zie je er weer gezond uit.

Maar voordat je een crème als Skinlight in huis haalt, kun je eerst eens bekijken of je je donkere kringen wegkrijgt met goed slapen, genoeg drinken, weinig alcohol nuttigen en door cafeine te mijden. Houdt dit 2-4 weken vol en bekijk wat het verschil is. Toch nog te weinig resultaat? Dan kan Skinlight zeker een extra handje helpen.

 

Bezoek de website voor meer informatie