Interwad
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten kerstbomen

Tijdens de kerstperiode is een kerstboom niet te missen in jouw woning. Dat er verschillende soorten echte kerstbomen zijn weten de meeste mensen wel. Maar welke soorten nep kerstbomen zijn er en wat zijn de voordelen hiervan? Je leest het allemaal in de tekst hieronder. 

 

Pop-up kerstboom: wat is het en wat zijn de voordelen?

Een pop-up kerstboom is een kerstboom die je ieder jaar weer heel gemakkelijk op kunt zetten. Deze kerstboom staat binnen enkele minuten en de verlichting en versiering hangt dan ook gelijk al in de boom. Met deze kerstboom heb je dus nooit meer problemen met het opzetten van de kerstboom. De pop-up kerstbomen zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren versiering. Er zit dus voor iedereen wel een pop-up kerstboom tussen! 

 

Voordelen van een pop-up kerstboom:

  • Staat binnen enkele minuten

  • Je hoeft de kerstboom niet zelf te versieren

  • Binnen enkele minuten opgeruimd voor volgend jaar 

  • Er is weinig opbergruimte voor nodig 

  • Veel verschillende soorten, qua versiering

 

Overige kerstbomen

Bij Kerstverlichting.nl zijn er ook overige kerstbomen te koop. Dit zijn niet de groene kerstbomen die iedereen kent. Dit is namelijk een hangdecoratie kerstboom en een kerstboom wilgentak. Beide zijn de verlicht met LED-verlichting.

 

Hangdecoratie kerstboom 

Deze kerstdecoratie met LED-verlichting geeft je een ongekend kerstgevoel. Je zult een erg warm welkom hebben wanneer je thuiskomt van bijvoorbeeld een lange werkdag. De kleur van de LED-verlichting is warm wit. Deze kerstdecoratie werkt op de AA-batterijen. Deze zitten er niet bij inbegrepen maar kun je ook op de website krijgen.

 

Kerstboom wilgentak 

Deze mooie decoratie kerstboom verlicht je huis of tuin tot een sprookje! De boom is stijlvol en modern en dankzij de 140 LED-lampen in de boom geeft deze veel warmte en sfeer. Ook superhandig is dat de decoratie kerstboom spatwaterdicht is en daarom geschikt is voor zowel binnen als buiten. De kleur van de LED-verlichting is wederom warm wit. 

 

Vragen en/of opmerkingen?

Heb je na het lezen van deze blog nog geen keuze kunnen maken tussen een pop-up kerstboom of een overige kerstboom? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice via de website. Wij helpen je graag verder! 

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/verlichte_kerstbomen/pop_up_kerstboom/