Interwad
Image default
Bedrijven

Waarom bedrijfskleding bedrukken met logo?

Bedrijfskleding is een van de belangrijkste visitekaartjes van moderne ondernemingen en van zzp’ers die hun eigen zaak serieus nemen. Voor het imago van je bedrijf en de uitstraling naar de buitenwereld is het dan ook erg belangrijk dat de kleding die jij en/of jouw medewerkers dragen, er netjes en classy uitziet. Daarbij is het met name aan te raden om te kiezen voor bedrijfskleren die voorzien zijn van een bedrijfslogo. Natuurlijk kun je ook voor kleding kiezen kleding zonder logo’s, maar dat is om meerdere redenen niet aan te raden. In dit artikel kun je lezen waarom bedrijfskleding bedrukken zo belangrijk is voor jouw onderneming. De belangrijkste voordelen van bedrijfskleding bedrukken passeren hieronder de revue.

Bedrijfskleding bedrukken met een logo zorgt voor een professionele uitstraling

Het alten ontwerpen en aanschaffen van bedrijfskleding met een bedrijfslogo erop heeft in de eerste plaats als voordeel dat je hiermee een professionele en representatieve uitstraling hebt als werknemer. Vooral als jouw personeel veel buiten werkzaam is of op verschillende locaties werkt, is het belangrijk wel imago je uitstraalt met je bedrijfskleding. Door je bedrijfskleding bedrukken te laten met een duidelijk herkenbaar logo laat je als onderneming zien dat je voor stijl, klasse en kwaliteit gaat. En dat gaat in de directe omgeving positief opvallen! Je wordt als bedrijf na verloop van tijd steeds herkenbaarder voor je omgeving.

Meer saamhorigheid tussen werknemers

Interessant en aantrekkelijk aan je personeel in stijlvolle en goed ontworpen bedrijfskleren laten rondlopen, is ook dat hiermee de saamhorigheid tussen je werknemers toeneemt. Iedereen op het werk loopt namelijk in dezelfde mooie en strak ontworpen bedrijfkleding. Daardoor is iedereen in principe ‘gelijk’. Bewust of onbewust leidt bedrijfskleding bedrukken hierdoor tot meer saamhorigheid een eensgezindheid op de werkvloer. De verbondenheid tussen collega’s neemt toe. Als het management ervoor kiest om ook bedrijfskleding met logo’s te dragen, wordt de onderlinge verbinding nog sterker en neemt de afstand tussen het management of de ’top’ en de werkvloer nog verder toe. En dat leidt tot een positieve dynamiek die alleen maar voordelen oplevert voor je bedrijf en de motivatie verhoogt.

Bedrijfskleding

Je personeel wordt trotser op het bedrijf

Als je als ondernemer kiest voor professioneel bedrijfskleding bedrukken laten, dan zal je personeel dit zeker waarderen. Ze worden trotser op hun werk en hun bedrijf. Als de kleding echt mooi en strak ontworpen is, gaan werknemers hun bedrijfsjas, shirts en andere bedrijfskleren ook in hun vrije tijd dragen, omdat ze er trots op zijn. En dat betekent dat je feitelijk ook buiten werkuren en kantooruren om gratis p.r. voor je onderneming kunt maken. Ideaal toch?

Er is veel mogelijk als het gaat om het bedrukken van bedrijfkleding

Fijn aan professioneel bedrukte bedrijfskleding is verder dat er qua vormgeving, kleuren, soorten logo’s en/of teksten op kleding erg veel mogelijkheden zijn. Niets is eigenlijk onmogelijk op dit gebied. Hoe complex of origineel je jouw bedrijfskleding ook vorm wilt geven: het kan voor je geregeld worden via een ervaren kledingdrukker, zoals Hurricane. Bekijk nu welke opties er allemaal zijn en kies ook voor voordelig en professioneel logó’s op je bedrijfskleding laten drukken! Succes en geniet van het resultaat!