Interwad
Image default
Aanbiedingen

Vier ergonomische producten die zorgen voor een hogere productiviteit

Steeds meer bedrijven zien het belang in van ergonomisch werken. Door een ergonomische werkomgeving verminder je fouten tijdens het werk. Ook zal het ziekteverzuim binnen het bedrijf verminderen. De productiviteit en het plezier van medewerkers zal hierdoor worden bevorderd. Genoeg redenen dus om ook jouw bedrijf ergonomisch in te richten. Benieuwd hoe je dat kan doen? Wij vertellen je alles over vier ergonomische producten!

 

Swopper 

Het eerste product is de swopper. Een swopper is een ergonomische kruk die ervoor zorgt dat je continu van houding blijft wisselen. Hierdoor blijven je spieren actief en zal de stabiliteit in je rug toenemen. Door gebruik te maken van de swopper neem je dus een actievere houding aan. Dit zorgt ervoor dat je je tijdens het werk beter kunt concentreren.

 

Ergonomische bureaustoel

Naast de gewone bureaustoelen bestaan er ook ergonomische bureaustoelen. Deze zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je in een gezonde houding kunt werken. Als je zelf een kantoorbaan hebt zul je na een lange werkdag vast wel eens last hebben van je rug of nek. De ergonomische bureaustoel voorkomt deze nek- en rugklachten, waardoor je productiever kunt werken.

 

Bureaufiets

De bureaufiets zie je nog niet vaak voorbijkomen, maar dit is zeker een goed ergonomisch product. Met de bureaufiets zorg je ervoor dat je in beweging blijft op je werkplek. Wissel je bureaustoel af met de bureaufiets om het statisch zitten te onderbreken. Heb je een tijdje gefietst? Geef de bureaufiets door aan een collega en zorg er samen voor dat jullie tijdens het werken in beweging blijven. Dit is goed voor de productiviteit en zo verbrand je ook nog eens extra calorieën. Dat zijn dus twee vliegen in één klap.  

 

Zit-sta bureau

Het zit-sta bureau zie je steeds vaker voorbijkomen. Met dit bureau kan je voor iedereen de juiste hoogte instellen. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste werkhouding hebt. Ook hoef je niet de hele dag achter je bureau te zitten, maar kan je een actievere houding aannemen door een tijdje staand te werken. Ben je geïnteresseerd in zo’n zit-sta bureau? Neem eens een kijkje bij Multiratio. Dit bedrijf heeft een groot aanbod aan elektrische zit-sta bureaus. Voor meer productiviteit op de werkvloer bestel je het zit sta bureau elektrisch gemakkelijk online.