Interwad
Image default
Aanbiedingen

Waarom een lichtplan laten maken een aanrader is voor ieder!

Weinig mensen weten dat het tegenwoordig mogelijk is om een lichtplan te laten maken voor uw woning. Ik wist dit tot een paar maanden geleden ook nog niet, tot ik via via bij www.lichtkunde.nl terecht kwam. Een vriend van mij had hier een lichtplan laten maken voor zijn appartement, ik was ervan verbaasd hoe mooi zijn appartement was geworden door slechts een bepaalde manier van lichtinval. De sfeer in zijn appartement is sterk gestegen en de mooie delen van het appartement komen mooi naar voren waardoor de kwaliteit van de meubels sterk zichtbaar wordt. Door zijn verhaal en na het zien van het appartement was ik snel verkocht, ik wilde ook een lichtplan laten maken bij Lichtkunde-advies.nl!

Waarom ik een lichtplan heb laten maken!

Ik heb ervoor gekozen om een lichtplan te laten maken omdat de woning van mijn vriend er zo veel beter op geworden is nadat hij dit gedaan had dat ik al snel overtuigd was van het feit dat het voor mijn woning ook de juiste optie was. Ik was dus al gauw naar Lichtplan gegaan bij hun vestiging in Lunteren om mij hier van advies te laten voorzien door een vakman. Er was een kleine showroom waar een aantal voorbeelden staan van hoeveel invloed licht eigenlijk heeft op de sfeer in een woonkamer, weinig mensen beseffen dit, ze denken van als alles maar zichtbaar is, dat was voorafgaand aan het bezoek ook mijn gedachte. De adviseur wist deze gedachte in zeer korte tijd om te buigen en deed mij geloven dat licht een hele belangrijke factor is bij het interieur van een woonkamer. Na mijn bezoek planden we een afspraak in met de architect, hij kwam langs bij mij thuis om te kijken wat de zwakke punten zijn en we keken samen naar een oplossing, hierna ging hij weer weg en startte met zijn tekening.

Het resultaat van Lichtkunde

Uiteindelijk toen het klaar was is mijn woonkamer veel sfeervoller geworden en voelt het daardoor meer als de woonkamer van mijn huis, echt als thuis dus. Iedere keer als ik mijn nieuwe dimbare spots aanzet ontstaat er weer een glimlach op mijn gezicht door de schoonheid van de woonkamer. Ik adviseer iedereen om een lichtplan te laten maken bij Lichtkunde.nl.