Interwad
Image default
Auto’s en Motoren

Dagcursus motortheorie van 123-theorie in Breda

Woon jij in Breda, heb jij een start gemaakt met het behalen van je motorrijbewijs en kan je wel wat hulp gebruiken bij het theorie gedeelte? Zoek jij een kwalitatieve cursus die al langere tijd bestaat en waarbij je lekker snel klaar bent met leren? Kom dan snel meedoen met de dagcursus motortheorie Breda van 123-theorie!

Jarenlange ervaring opgebouwd, blijvend ontwikkelen

Onze theoriecursussen worden al meerdere jaren gegeven. Dit betekent automatisch dat wij in die jaren zeer veel ervaring hebben opgedaan. En niet alleen ervaring opgedaan, we hebben ook niet stil gezeten. Met de jaren hebben we onze eigen cursus steeds verder ontwikkeld, met als resultaat een steengoede cursus met een slagingspercentage van meer dan 95%. Het allergrootste deel van onze cursisten slaagt dus bij de eerste keer. De ongelukkigen die het net niet gered hebben mogen nog een keer cursus komen volgen, om daarna alsnog te slagen.

Wij leren je alles wat je moet weten voor het CBR examen op een unieke manier aan. Door jou doelgericht te laten leren, de lesstof te herhalen en te oefenen met examens die te vergelijken zijn met het examen bij het CBR.

Je krijgt les van een aardige, grappige, relaxte, leuke, ervaren en uiterst goed opgeleide leraar. Hij weet hoe hij met zijn originele invalshoeken, goede tips, slimme ezelsbruggetjes en perfecte uitleg jou de theorie aan kan leren. En hoe. De theorie zit na de theorieles zo goed in je hoofd dat je het echt niet meer zult vergeten. Dus ook jaren na je examen kan jij je de ezelsbruggetjes en tips nog herinneren. En daarmee dus de verkeersregels, verkeersborden, wetten en alle andere motortheorie.

Theorie examen motor en auto

Ben jij juist jouw auto rijbewijs aan het halen en wil je heel graag hulp krijgen bij het theorie examen auto? Ook dan kun je bij ons aankloppen! De theoriecursus auto betreft net als bij de theoriecursus motor een dagcursus. Je bent met ons dus altijd binnen 1 dag geslaagd!

https://www.123-theorie.nl/