Interwad
Image default
Auto’s en Motoren

Wanneer ga jij je aanhanger rijbewijs halen?

Ga je binnenkort verhuizen en wil je daarvoor graag rondrijden met een aanhanger? Dit doe je eenvoudig direct nadat je je rijbewijs B in bezit hebt. Waar je die volgt? Bij Verkeersschool te Winkel! Tijdens de cursus rijopleiding categorie BE volg je ongeveer zes praktijklessen en een praktijkexamen. Eerst wordt het praktijkexamen aangevraagd, waarna je ongeveer twee weken voor het examen begint met lessen. Zaken als voor- en achteruitrijden, de combinatie beheersen en algemene voertuigcontrole komen aan bod, zodat jij deze perfect onder de knie hebt vóór het examen. Voor je het weet rijd jij zelf rond met een aanhanger!

De voordelen van je aanhanger rijbewijs halen bij de specialist

Om zeker te weten dat jij je aanhanger rijbewijs haalt als je op gaat voor je examen kies je voor Verkeersschool te Winkel. Naast de jarenlange ervaring, geniet je hier ook van hoogwaardige lessen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook voor je theorie zit je hier goed. Met een eigen theorielokaal volg je bij de specialist altijd prettige theoriecursussen. Uiteraard is betaalbaarheid ook een belangrijk aspect. Bespaar op je rijlessen door een rittenkaart aan te schaffen. Dat is nog eens goedkoop! Daarnaast kies je zelf of je contact betaalt of afrekent met je pinpas. Wat wil je nog meer?

Ga jij je aanhanger of motor rijbewijs halen?

Jij bent op zoek naar een goede rijschool om je aanhanger rijbewijs te gaan halen. Maar waar moet je dan op letten? Bij Verkeersschool te Winkel heb je keus uit verschillende voertuigen en lessen die je volgt. Zo kies je bijvoorbeeld voor je rijbewijs B, waarbij je na het behalen veilig en kundig een personenauto de weg op stuurt. Ook is het mogelijk om je aanhanger rijbewijs te halen, dit is je rijbewijs BE. Ga jij graag het avontuur aan? Dan is het halen van je motor rijbewijs misschien wat voor jou. Hierbij kies je uit de drie categorieën A1 (lichte motor), A2 (middelzware motor) en A (zware motor). Met de ervaren instructeurs van Verkeersschool Te Winkel heb je voor je het weet je rijbewijs.