Interwad
Image default
Beauty en verzorging

Dit zijn de leukste tattoo ideeën voor vrouwen

Wil jij een tattoo laten zetten? Er zijn dan heel wat ideeën om uit te kiezen. Denk eerst na over een betekenisvol of symbolisch ontwerp voor op je arm. Het belangrijkste om rekening mee te houden is de grootte van je arm, omdat dit bepaalt hoe groot en gedetailleerd je tattoo kan zijn. Als je bijvoorbeeld een grote arm hebt, kun je zelfs een uitgebreider ontwerp nemen, misschien zelfs met meerdere dieren als je daarvan houdt. Zorg wel dat er genoeg ruimte is voor alle afbeeldingen. Een ander voordeel van arm-tattoos is dat ze makkelijk te bedekken zijn met kleding. Je kunt ze laten zien wanneer jij dat wilt, wat handig kan zijn als je niet wilt dat iedereen je tattoo op werk of school ziet. En heb je er op latere leeftijd toch spijt van? Je kunt je tattoo dan laten verwijderen met laserapparatuur voor klinieken. Hier zijn wat ideeën!

Zet deze tatoeage op je rug

Bij een rugtattoo moet je een ontwerp kiezen dat je jaren later nog steeds mooi vindt of dat betekenis voor je heeft. Je rug is een krachtige plek om jezelf uit te drukken; het is net een leeg canvas, klaar om gevuld te worden met een ontwerp dat jou aanspreekt. Populaire keuzes voor vrouwen zijn vaak de maan, de zon en sterren, die verandering, licht en energie symboliseren. Je kunt ook persoonlijke symbolen kiezen die iets vertellen over belangrijke aspecten van je leven of je persoonlijkheid. Ben je bijvoorbeeld een artiest of muzikant, dan zou een muziekinstrument of penseel perfect kunnen zijn. Een andere mooie optie is een bloementattoo, die zowel schoonheid als vrouwelijkheid uitstraalt.

Borsttatoeages zijn ook behoorlijk populair

Vrouwen hechten veel waarde aan stijl en mode, en dat geldt ook voor tatoeages. Veel vrouwen kiezen voor een borsttatoeage omdat dit deel van het lichaam gevoelig is en een zorgvuldige overweging vereist. Borsttatoeages zijn ideaal voor wie iets minder opvallend wil dan een volledige sleeve maar toch een persoonlijke uiting in kunst zoekt. Deze tatoeages kunnen zowel betekenisvol als esthetisch mooi zijn. Als je iets kleins en vrouwelijks wilt, denk dan aan een betekenisvol symbool of citaat. Veel vrouwen kiezen voor citaten over liefde of familie op hun borst, als dagelijkse herinnering aan wat echt belangrijk is in het leven.