Interwad
Image default
Beauty en verzorging

Shampoo bar Citroen en Gember: heerlijk verfrissend

Eén van onze heerlijke shampoo bars kopen? Koop dan de shampoo bar Citroen en Gember. Deze shampoo bar ruikt heerlijk fris naar citroen en een beetje bitter naar gember. De combinatie van deze twee parfums in deze shampoo bar maakt van deze shampoo bar een bijzonder product dat eigenlijk iedereen die een shampoo bar gebruikt deze shampoo bar in de badkamer zou moeten hebben. Waarom zou je juist deze shampoo bar willen kopen? Gewoon omdat de shampoo bar Citroen en Gember een geweldige shampoo bar is.

Een feest voor het haar

De shampoo bar Citroen en Gember is een echt feest voor je kapsel waar iedere haar op je hoofd blij van wordt. Niet alleen geurt deze shampoo bar heerlijk, de ingrediënten die in deze shampoo bar verwerkt zijn geven je haar een heel natuurlijke glans en een mooi volume. Ook artsen schrijven graag deze shampoo bar voor aan patiënten met droog haar en een gevoelige hoofdhuid. Dat komt door de samenstelling van deze wel heel bijzondere shampoo bar. De citroen en gember extracten in deze shampoo bar staan erom bekend het haar extra te voeden en zacht te zijn voor de huid.

Op vakantie met de shampoo bar

Als je op vakantie gaat is een shampoo bar heel handig. Je stopt hem in een opbergblikje en je neemt hem zo mee in je koffer. Je zult dus nooit last hebben van lekkende flessen in je koffer. En trouwens, als je eerlijk bent, is een shampoo bar een veel milieuvriendelijker product dan shampoo uit een plastic fles, want een shampoo bar is verpakt in verpakkingsmateriaal dat minder belastend is voor het milieu. De aanschaf van een shampoo bar is dus niet alleen handig, maar ook nog eens een keer verstandig!

Ga je op vakantie? Doe dan je bestelling voor de zekerheid een paar dagen van tevoren. Ondanks de vliegensvlugge levertijd heb je dan de zekerheid dat de shampoo bars op tijd in huis zijn.