Interwad
Image default
Bedrijven

Dé verhuur waar u eenvoudig een hogedrukreiniger huurt

Heeft u een hogedrukreiniger nodig, maar wilt u deze niet kopen? Dan loont het zeker de moeite om eens contact op te nemen met Van Spelden in Werkendam. Bij deze verhuur huurt u namelijk zeer gemakkelijk een hogedrukreiniger van uitzonderlijke kwaliteit. Wat u klus ook is; deze professional helpt u graag verder. Dit doen ze door uitgebreid advies te geven en ze denken graag met u mee over welk exemplaar het meest geschikt is voor uw project. Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring in onder andere de verhuur en nieuwbouw van reinigingsmateriaal. U kunt daar bijvoorbeeld ook terecht voor de koop van een nieuwe tankoplegger of vacuümoplegger. Ontdek alle mogelijkheden die deze expert biedt!

Welke waterstralen kunt u huren bij deze specialist?

Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze bij deze verhuur exact welke hogedrukreiniger en professionele oplegger geschikt is voor uw klus. Dit is dé plek waar u moet zijn als u een professionele hogedrukreiniger wilt huren en u kunt deze zelfs met alle benodigde accessoires huren. In hun aanbod vindt u onder meer:

  • Waterstralen tot en met 2500 bar
  • Waterstralen tot en met 1000 bar
  • Waterstralen tot en met 500 bar

 

De waterstralen tot en met 2500 bar zijn ideaal om onder andere wegmarkering eenvoudig te verwijderen en schepen te stralen. De waterstralen tot en met 1000 bar gebruikt u voor de reiniging van water en het reinigen van leidingen. Wilt u oliën en vetten, graffiti of straatwerk verwijderen? Dan kiest u het beste voor waterstralen tot en met 500 bar.

Huur snel en eenvoudig een hogedrukreiniger

Weet u niet zeker welke waterstraal het best bij uw klus past? Laat u dan adviseren door deze expert in Werkendam, die tevens ook alles van een tankoplegger en andere industriële reinigingsmachines weet. Of u nu een tankoplegger wilt kopen of een hogedrukreiniger wilt huren bij deze verhuur; alles is mogelijk en ze denken graag met u mee!