Interwad
Image default
Kinderen

Een zwangerschapscadeau bestellen voor moeder en baby

Is iemand in je omgeving zwanger? Of zoek je een uniek, fijn zwangerschapscadeau voor je partner die voor het eerst moeder word? Dan vind je het perfecte cadeau bij Box & Baby. Dit bedrijf verkoopt namelijk cadeaus voor aanstaande mama’s, maar ook als de mama net is bevallen. Je vindt bij dit bedrijf namelijk hele leuke zwangerschapsboxen. Deze boxen bestaan net zoals uit de zwangerschap uit vier trimesters. Zo kun je vriendin, partner of collega elke moment van haar zwagerschap verwennen met de inhoud van deze boxen.

De boxen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Het unieke aan de boxen van Box & Baby is dat ze alleen maar gevuld zijn met handige benodigdheden voor moeder, maar ook leuke dingen voor de baby. Er zitten dus geen cadeaubonnen of reclamefolders in dit unieke zwangerschapscadeau. Echt alleen maar leuke producten. De zwangerschapsboxen zijn er voor vier trimesters. Hierin zijn er ook diverse varianten namelijk: normaal, uitgebreid en luxe. Welke box je ook kiest, de inhoud is ook voor jou een verassing. Wil je echt graag weten wat er in zit of wil je een sneak peak? Je kunt in de webwinkel van dit leuke merk een lijst zien met merken die voorkomen in de box, maar ook staan er kleine teksten bij de boxen geschreven die je een hint geven wat in de box kan zitten. De producten in de box zorgen ervoor dat de aanstaande mama heerlijk kan ontspannen.

Een box bestel je eenvoudig online

Wil je een uniek zwangerschapscadeau bestellen? Dan moet je echt een box van Box & Baby bestellen. Dit kun je eenvoudig online plaatsen en je hoeft zelf nergens naar om te kijken. Het is mogelijk om een berichtje erbij te verzenden. Deze schrijven ze dan zelfs voor je op een kaartje. Wil je een extra feestelijke verpakking? Ook dat kan bij dit bedrijf geregeld worden. Bekijk alle boxen op de website van deze aanbieder.