Interwad
Image default
Bedrijven

Hoe een lichtstraat tegen gevel geplaatst word

Bij sommige woningen is het alleen mogelijk om lichtstraat tegen gevel te plaatsen omdat het niet anders kan. Bij het plaatsen van lichtstraat tegen gevel moeten natuurlijk wel wat aanpassingen aan het gevel plaats vinden.

Voor de lichtstraat tegen gevel plaatsen heb je een aannemer nodig die de opdracht kan uitvoeren. Sommige verkopers van lichtstraten doen ook de installatie en hebben dus eigen vakmensen in dienst. Het is dus net maar waar je zelf voor kiest en wat er in je budget past. 

Als je een aannemer inhuurt voor de lichtstraat tegen gevel is het wel verstandig om eerst wat onderzoek te doen om te kijken of het een goede aannemer is. Gelukkig is dit tegenwoordig wel makkelijk omdat je online reviews kunt vinden van klanten die al ervaring hebben met de aannemer. Op deze manier leer je veel over de aannemer en of die betrouwbaar is. Je kunt ook kiezen voor een grote aannemer bedrijf dat altijd opdrachten goed afleveren omdat ze anders aangeklaagd kunnen worden. De eenmanszaken die het werk niet goed of helemaal niet opleveren kunnen onderuit door de zaak te laten klappen maar een grote gevestigde bedrijf zal dit nooit kunnen doen.

Niekroos.nl

Lichtstraatbrabant.nl

Luminusdak.nl

Bezoek de website voor meer informatie