Interwad
Image default
Bedrijven

Slim investeren in vastgoed van een specialist

Heeft u er al eens over nagedacht om geld, waar u op het moment niets mee doet, te investeren? Dat is geen slecht idee. Wanneer u uw geld op een spaarrekening heeft staan, levert dat vandaag de dag vrijwel niets meer op. Wanneer u het geld investeert, heeft u er vaak veel meer voordeel van. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u in vastgoed investeren, om precies te zijn in toeristische accommodaties. Wanneer u ervoor kiest om in vastgoed van dit bedrijf te investeren, bent u verzekerd van een betrouwbare en efficiënte overeenkomst.

Investeer in vastgoed van dit bedrijf en geniet van de voordelen

Wanneer u in vastgoed van deze specialist wilt investeren, koopt u een vakantiehuis in een van de parken in ons land. Dit vakantiehuisje wordt verhuurd aan toeristen, wat u het hele jaar door huurinkomsten oplevert. Het grote voordeel hiervan is, dat u er zelf niets aan hoeft te doen. De verhuur wordt namelijk volledig door het bedrijf geregeld, net als het onderhoud van uw vakantiehuis. Bovendien kunt u zelf ook genieten van uw vakantiehuis: voor een weekend, een midweek of een langere vakantie. Wanneer u ervoor kiest om geld te investeren in vastgoed van dit bedrijf, ontvangt u dus inkomsten, én u kunt zo nu en dan heerlijk genieten in uw vakantiehuis. U kiest zelf of u gedurende het hele jaar vaste huurinkomsten wilt ontvangen, of dat u een variabele huur wilt ontvangen met een percentage van de totale huuromzet.

Neem bij vragen direct contact met deze expert op

Weet u al zeker, dat u uw geld wilt investeren in een vakantiehuisje van dit bedrijf? Bekijk dan direct het aanbod aan beschikbare vakantiehuisjes in heel Nederland. Vindt u het moeilijk om een definitieve keuze te maken, wat het investeren van vastgoed betreft? Dat is begrijpelijk, en de experts van dit bedrijf gaan graag met u in gesprek om dit te bespreken. Heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met het team van Center Parcs Vastgoed op te nemen.