Interwad
Image default
Bedrijven

Slim investeren in vastgoed van een specialist

Heeft u er al eens over nagedacht om geld, waar u op het moment niets mee doet, te investeren? Dat is geen slecht idee. Wanneer u uw geld op een spaarrekening heeft staan, levert dat vandaag de dag vrijwel niets meer op. Wanneer u het geld investeert, heeft u er vaak veel meer voordeel van. Bij Center Parcs vastgoed kunt u in vastgoed investeren, om precies te zijn in toeristische accommodaties. Wanneer u ervoor kiest om in vastgoed van dit bedrijf te investeren, bent u verzekerd van een betrouwbare en efficiënte overeenkomst.

Investeer in vastgoed van dit bedrijf en geniet van de voordelen

Wanneer u in vastgoed van deze specialist wilt investeren, koopt u een vakantiehuis in een van de parken in ons land. Dit vakantiehuisje wordt verhuurd aan toeristen, wat u het hele jaar door huurinkomsten oplevert. Het grote voordeel hiervan is, dat u er zelf niets aan hoeft te doen. De verhuur wordt namelijk volledig door het bedrijf geregeld, net als het onderhoud van uw vakantiehuis. Bovendien kunt u zelf ook genieten van uw vakantiehuis: voor een weekend, een midweek of een langere vakantie. Wanneer u ervoor kiest om geld te investeren in vastgoed van dit bedrijf, ontvangt u dus inkomsten, én u kunt zo nu en dan heerlijk genieten in uw vakantiehuis. U kiest zelf of u gedurende het hele jaar vaste huurinkomsten wilt ontvangen, of dat u een variabele huur wilt ontvangen met een percentage van de totale huuromzet.

Neem bij vragen direct contact met deze expert op

Weet u al zeker, dat u uw geld wilt investeren in een vakantiehuisje van dit bedrijf? Bekijk dan  direct het aanbod aan beschikbare vakantiehuisjes in heel Nederland. Vindt u het moeilijk om een definitieve keuze te maken, wat het investeren van vastgoed betreft? Dat is begrijpelijk, en de experts van dit bedrijf gaan graag met u in gesprek om dit te bespreken. Heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met het team van Center Parcs Vastgoed op te nemen.

Gerelateerde artikelen

De vele werkzaamheden die worden uitgevoerd bij Makelaardij Assen

De leukste babykleding trends voor deze winter

Uiterlijk is belangrijk