Interwad
Image default
Bedrijven

Voor iedereen de shampoo bars

Shampoo bars worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Als je ze eenmaal hebt gebruik, kom je er niet meer van af. Je wilt namelijk echt niet meer zonder. Een shampoo bar is eigenlijk een stuk zeep waar je je haar mee kan wassen. Het zit dus niet in een flacon en daardoor is het erg milieuvriendelijk. Je bespaart namelijk een heleboel plastic door bars te gebruiken in plaats van flessen. Shampoo bars heb je voor allerlei soorten haartypes: droog, vettig, pluizig, normaal en zelfs anti roos. Zo zit er dus gegarandeerd een shampoo bar tussen die voor jouw haar geschikt is.

De voordelen

Wist je dat je met een shampoo bar ook nog eens veel goedkoper uit bent dan een normale flacon? Ze gaan namelijk ontzettend lang mee, tot wel tachtig wasbeurten. Dat staat gelijk aan drie keer een fles kopen. Ook heb je geen conditioner nodig als je een shampoo bar gebruikt doordat alles wat je haar nodig heeft al in de bar zit. Alles is gemaakt van natuurlijke producten en oliën, dus je hoeft niet bang te zijn dat je haar beschadigt raakt. Het is juist super goed voor je haar en het zal er enorm van opknappen. Dat is vaak al na een week te zien.

Zo in je brievenbus

Als je online een shampoo bar besteld, hoef je daar niet voor thuis te blijven. Hij past gewoon door je brievenbus, dus als je thuis komt van school of werk is de kans groot dat je pakketje er al is. Ideaal, want zo kan je hem ook nooit mislopen. Het zou wat zijn als je pakketje te laat komt en je daardoor niet je haar kunt wassen. Daar hoef je je bij ons dus geen zorgen over te maken. Zoals we al zeiden, als je het eenmaal één keer hebt geprobeerd, ga je het nooit meer anders doen. Sterker nog, waarschijnlijk spoor je de mensen in je omgeving aan om ook shampoo bars te gaan gebruiken.