Interwad
Image default
Banen en opleidingen

Neuro Linguïstisch Programmeren kun je leren

Neuro Linguïstisch Programmeren is een methodiek die is ontwikkeld om onbewuste gedachtepatronen bloot te leggen en deze om te buigen naar efficiëntere gedrags- en communicatiepatronen. Waar de methodiek in eerste instantie binnen therapeutische kaders werd ontwikkeld, is deze vandaag de dag uitgegroeid tot een erkend systeem om communicatie, houding en gedrag om te buigen om zo doelen gemakkelijker te bereiken. Neuro Linguïstisch Programmeren is door iedereen te leren. Opleidingen worden vooral aanbevolen aan professionals die beroepsmatig veel met mensen werken: van coaches en managers tot verkopers.

De basis voor NLP leg je met een erkende opleiding

Ben je geïnteresseerd in een opleiding NLP? Dan wend je je tot organisatieadviesbureau RaVisie voor de opleiding NLP Practitioner of de verdiepende NLP Master Practitioner. Beide opleidingen zijn goedgekeurd door medeoprichter Richard Bandler en staan onder zijn licentie. De cursussen worden dan ook internationaal erkend. NLP is niet slechts een theorie, maar een zeer praktisch systeem. De basis leg je echter met een goede opleiding. De trainingen van dit organisatieadviesbureau staan bekend om hun efficiënte opbouw en persoonlijke begeleiding.

Wat leer je tijdens een NLP opleiding?

De trainer van RaVisie weet je binnen korte tijd helemaal mee te nemen in de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren, zonder dat je overweldigd raakt door de informatie die er op je af komt. De opleiding bestaat uit zeven aaneengesloten dagen. Je leert onder andere om naar denkprocessen te luisteren, motivaties te begrijpen en gedrag te veranderen. Ook krijg je dankzij NLP meer zelfcontrole en wordt het makkelijker om je doelen te bereiken.

Voor wie zijn de opleidingen bedoeld?

NLP heeft met onbewuste overtuigingen, gedragspatronen en communicatie te maken. Dit maakt de opleidingen geschikt voor iedereen die op een bepaalde manier met mensen werkt. Het maakt daarbij niet uit of je dit vanuit een leidinggevende functie doet of niet. Communicatie is overal. NLP heeft overigens niet alleen een positief effect op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

https://ravisie.nl/