Interwad
Image default
Bedrijven

Wat te doen na glasschade?

Het is vaak maar één moment van onachtzaamheid, maar toch kan het erg veel tijd kosten om weer op te lossen. Glasschade komt bijna altijd onverwachts en om die reden houden mensen er ook nauwelijks rekening mee. Er valt ook niet veel rekening mee te houden, want het is niet in te schatten hoe vaak en wanneer het gebeurt. Soms zal het een jaar niet gebeuren, om vervolgens twee keer in volgende maand te gebeuren. Toch is het belangrijk om te weten wat er gedaan moet worden na zo’n ongeval. Het bedrijf glasned24 helpt u graag op weg en geven u daarom een aantal bruikbare tips en handige informatie zodat u in ieder geval goed bent voorbereid mocht zo’n ongeval zich voordoen.

Vlak na het ongeval is het eerste wat u doet het in kaart brengen van de situatie. Dit is niet leuk, zeker niet als het om waardevol glaswerk gaat. Maar het is daarom niet minder belangrijk. Een foto maken van de situatie is zeer aan te raden, als dat mogelijk is. Sommige verzekeringen vragen namelijk speciaal naar een foto en als u die niet heeft kunnen ze moeilijk gaan doen. Echter, wanneer het geluk aan uw zijde is zal de verzekering (een deel van) de glasschade vergoeden. Ga daarom altijd na bij de verzekering in hoeverre u bent verzekerd voor glasschade. Wanneer de schade wordt vergoed zullen zij u verwijzen naar een aangesloten glaszetter.

Het kan echter ook zo zijn dat u niet verzekerd bent. In dat geval moet u zelf op zoek gaan naar een glaszetter. Bepaal eerst wat uw budget is en dan kunt vervolgens gaan zoeken naar bedrijf dat aansluit op uw budget en wensen. Vervolgens kunt u het bedrijf dat het meest voldoet bellen en binnen een paar dagen is uw ruit vervangen!

Bezoek de website voor meer informatie