Interwad
Image default
Dienstverlening

Trouwkaarten bestellen

Laatst kwam ik een advertentie voor trouwkaarten bestellen van de Familiedrukker tegen. Heel toevallig had ik daar pas geleden ook al op de website gekeken, omdat wij binnenkort gaan trouwen! En dus ben ik op zoek naar mooie trouwkaarten. Maar omdat ik toen nog niet direct een keuze had gemaakt voor een drukkerij, besloot ik om het eerst allemaal op mij in te laten zinken. En ben ik vervolgens weer verder gegaan. Maar nu kwam ik dus weer een advertentie van De Familiedrukker tegen, waardoor ik aan hen werd herinnerd.

Advertentie trouwkaarten bestellen

Toen ik de advertentie voor het trouwkaarten bestellen bij De Familiedrukker tegenkwam ben ik dan ook naar hun website toe gegaan. En daar zag ik weer die vele mooie trouwkaarten van grote merken! Bijvoorbeeld Belarto en Mercard. Ook waren de kaarten op hun website niet alleen onderverdeeld op merk, maar vervolgens ook op collectie. Ik ben bijvoorbeeld naar de collectie van Belarto gegaan en zag daar prachtige collecties! Eentje die ik heel erg mooi vond was bijvoorbeeld de Love Collection. Dat waren niet zulke saaie trouwkaarten, maar erg modern en toch ook weer netjes. Ook stonden er een paar bij waar je je eigen foto in kunt laten drukken. Dat maakt het natuurlijk ook hartstikke persoonlijk!

Trouwkaarten laten drukken

Uiteindelijk hebben wij dan ook voor die trouwkaarten gekozen en hebben wij contact opgenomen met De Familiedrukker. Zij vonden het een heel goede keuze. En gaven aan dat diegene met de foto het inderdaad veel persoonlijker maakt. We hebben de tekst doorgegeven die gedrukt moet worden. En natuurlijk de desbetreffende foto, nadat wij er eentje uitgekozen hadden.

Wij kregen de door ons bestelde trouwkaarten al gauw binnen. En ze waren van prachtige kwaliteit! En het kostte in vergelijking met andere drukkerijen niet eens zo heel veel. En de tekst en foto waren er perfect in gedrukt.

Bezoek de website voor meer informatie