Interwad
Image default
Dienstverlening

U wordt op vele vlakken ontzorgd als u gaat scheiden

Scheiden in vijf heldere stappen? Dat kan! Een scheiding kan een chaotisch proces zijn, waarin je graag grip op de situatie wilt krijgen. Daar ben je van verzekerd dankzij vijf heldere stappen. Allereerst ontvang je een gratis kennismakingsgesprek, waar jullie wensen in kaart worden gebracht en vragen gesteld worden. Daarna volgen de vervolgafspraken, waarin de financiën, de woning, de hypotheek en eventueel zaken rondom de kinderen worden besproken. Afspraken worden opgesteld in het echtscheidingsconvenant en vervolgens vindt de juridische afhandeling bij de rechtbank plaats. Zijn deze vier stappen doorlopen? Dan volgt de vijfde, en laatste stap, het akkoord vanuit beide partijen. Een zorgeloos stappenplan tijdens het scheiden, dat is wat u kunt verwachten.

Kies voor mediaton tijdens het scheiden

Wil je spoedig een convenant opstellen? Laat dat door deze organisatie doen. Van een echtscheiding wil je uiteraard geen vechtscheiding maken. Er dienen heldere afspraken te worden gemaakt. Afspraken voor nu én in de toekomst. Echter spelen er tijdens de scheiding veel emoties vanuit beide kanten. Hierdoor biedt mediaton een fijne uitkomst. Met een mediator komen jullie samen tot de beste oplossing en gaan jij een je toekomstige ex-partner op een prettige manier uit elkaar. Tijdens alle gesprekken is er genoeg ruimte en aandacht voor alle emoties, maar deze emoties beïnvloeden niet de uiteindelijke afspraken die op papier staan. Samen uit elkaar, dat is wat je tijdens het scheiden met een mediator kunt verwachten.

Regel een scheiding zo goed mogelijk voor de kinderen

Het ouderschapsplan is onmisbaar. Heb je hier al over nagedacht? Natuurlijk wil je dat jouw kinderen zo min mogelijk van de scheiding meemaken. Thuis is immers nooit meer hetzelfde. Of jouw kinderen nu jong of oud zijn, in beide gevallen is communicatie een doorslaggevende factor. Het ouderschapsplan via Zorgeloosch Scheiden draagt daar voor een groot deel aan bij. In het ouderschapsplan staan diverse belangrijke zaken beschreven, zoals de verdeling van de zorg en opvoeding, hoe het overleg over de belangrijke zaken plaatsvindt en de wijze waarop de omgang is geregeld. Plan vandaag nog een gratis intakegesprek in voor jullie scheiding met een van de medewerkers. Tijdens dit gesprek kunnen jij en je toekomstige ex-partner alvast eventuele vragen en wensen bespreken.

Gerelateerde artikelen

Harde werkers bij het schoonmaakbedrijf in Castricum

De betekenis van rigging bij evenementen

Een cateringsbedrijf inschakelen in Ede?