Interwad
Image default
Dieren

Dropshipping van dierenbenodigdheden zonder grote voorraad

Wanneer je een eigen webshop of winkel beheert en je dropshipping wilt gebruiken, zit je goed bij groothandel Van der Meer uit Rotterdam. Dropship is een perfecte mogelijkheid als je niet genoeg ruimte hebt om je spullen op te slaan. Deze groothandel zorgt voor dropshipments. De klant doet een bestelling via jouw online shop. Je kunt he order koppelen of handig invoeren, waardoor de bestelling bij deze groothandel wordt aangeleverd. Zij doen vervolgens de rest. Via een lege doos verzenden zij de producten op, zonder hiervoor reclame voor te maken. De afzender die de klant ziet, zijn de gegevens van jouw shop. Het retouradres is in overleg mogelijk. Deze groothandel maakt de dropshipping van dierenbenodigdheden een gemakkelijk proces.

Koppel je website om dropshipping makkelijker te maken

Wanneer je je dierenbenodigdheden via dropshipping gaat bestellen, klik op bezorgen. Plaats je bestelling voor 17:30 en je ontvangt de dierenbenodigdheden de volgende dag al in huis. Dit geldt echter niet voor de palletbestellingen. Deze dienen voor 12:00 uur besteld te worden als je de volgende dag al wilt ontvangen. Deze groothandel werkt via verschillende platformen, zoals:

  • CCV
  • Shopify
  • Magento
  • Woocommerce

Deze groothandel hecht waarde om een huisdier, en natuurlijk zijn baasje, echt gelukkig en blij te maken. Hun uitgangspunt is ook niet voor niets ‘’own a happy pet’’. Om dit te garanderen leveren zij alleen de beste kwaliteit aan dierenproducten. Alle producten zijn geschikt voor verschillende viervoeters, zoals honden, katten, maar ook diverse knaagdieren.

Zet deze groothandel in als tussenschakel door de dropshipments

Groothandel van der Meer uit Rotterdam maakt dropshopping van dierenbenodigdheden een gemakkelijk proces. Wanneer je hen inzet als tussenschakel, profiteer je van supersnelle verzending en levering. Ben jij geïnteresseerd om gebruik te maken van deze dienstverlening? Bezoek dan snel de website van deze specialist voor meer informatie of het leggen van contact met hen.