Interwad
Image default
Eten en drinken

Opzoek naar een heerlijke catering in Almelo

Wenst u een overheerlijke catering in Almelo voor uw bruiloft te bestellen? Bij ons kunt u terecht voor de meest lekkere hapjes, zodat u uw gasten van lekkere aperitiefjes kunt laten genieten. Wanneer u heerlijke hapjes van een cateraar in Almelo bestelt kunt u ervan uitgaan dat uw gasten het nog lang zullen hebben over uw prachtige trouwfeest. Het is namelijk niet meer vanzelfsprekend dat de catering goed geregeld is. Dit komt omdat er veel goedkope cateraars zijn en er niet altijd meer gebruik wordt gemaakt van goede kwaliteit ingrediënten. Als cateraar in Almelo staan wij garant voor goede kwaliteit. 

Hoe doet u een bestelling bij catering Almelo?

Bent u van plan om een prijsopgave voor uw bruiloft op te vragen? Dan zullen wij eerst contact met u opnemen om te vragen wat uw wensen zijn en vervolgens in kaart te brengen hoeveel gasten dat er komen. Als catering in Almelo zullen wij vervolgens een prijsopgave op maat uitbrengen. Op onze website kunt u prijzen per gerechtje vinden, maar als u veel gasten heeft gaat de prijs per gerechtje naar beneden. Dit heeft als voordeel dat wij grotere bruiloften voordeliger kunnen voorzien van heerlijke hapjes. 

Prijs voor de beste cateraar

Als cateraar in onze omgeving zijn wij uitgeroepen tot de beste cateraar van de gemeente Almelo en omstreken. Dit komt omdat wij veel tevreden klanten hebben die hun stem hebben uitgebracht. Er was een stemronde waarbij we alle oude klanten een uitnodiging stuurden. Vervolgens konden wij gelukkig erg veel stemmen ontvangen. We zijn echt trots op deze prijs en zullen dit nog aankondigen op onze sociale media kanalen. Wenst u meer informatie over onze gerechten in combinatie met onze prijswinnende producten? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u van de juiste informatie te voorzien.