Interwad
Image default
Aanbiedingen

Gezondheid en eigenschappen van Chinese horoscoop Aap

Je moet vaak eten en hebt de vervelende neiging om te grijpen naar en vast te houden aan alles wat midden op tafel ligt en je zin heeft. Maak geen gebruik van ons protest, want in een oogwenk heb je het eten in je mond gestopt en verslonden.

Wat is het met jou en eten? Het is makkelijk. je hebt een kinky houding ten opzichte van eten. Als je niet wordt aangespoord of gedwongen om variatie in je dieet te zoeken, kun je gewoon altijd dezelfde dingen eten. Je bent geen varken. Je propt jezelf niet vol met eten of drinken en eet niet te veel en wordt zwaarlijvig. Je hebt gewoon deze vreemde gewoonte van snacken en pakken die normale mensen gek kan maken.

De Chinezen zeggen dat Apenonderdanen kwetsbaar worden geboren en sterker worden naarmate ze ouder worden. Je botten en tanden hebben versterking nodig als je klein bent. Yoghurt en kwark moeten op smaak worden gebracht met vers fruit en zonder suiker.

Al heel vroeg moet je aangemoedigd worden om groenten en fruit te eten, zelfs tussen de maaltijden door, en om vet vlees te vermijden. Varkensvlees en worst moeten worden vermeden. Bij zetmeel zoals rijst of aardappelen of pasta mogen geen vetten worden geserveerd. Uw spijsverteringskanaal heeft elk onderdeel van het dieet nodig om als een afzonderlijk item aan te komen dat op zichzelf moet worden behandeld. Een bord geroosterd brood, bij voorkeur volkoren, mag niet met boter worden ingesmeerd, anders ontstaan ​​er problemen. Je kunt kaas eten, ja, maar niet met brood of crackers; pasta als je wilt, maar niet met vette sauzen. Verse tomatensaus gemaakt met olijfolie is het veiligst.

U heeft zeer waarschijnlijk lange dunne ledematen, en als deze niet worden getraind of soepel en in vorm worden gehouden, wordt u broos naarmate u ouder wordt. Het is verstandig om oefeningen te doen die de spieren van de armen en benen versterken. Squash, tennis, wandelen, skiën en schermen zijn allemaal goed. Inspannende oefeningen, zoals gewichtheffen en bergbeklimmen, worden afgeraden.

Uw huid is meestal helder in de kindertijd, maar later kunnen allergieën u teisteren. Hoewel u de verwoestingen van adolescente acne bespaard blijft, kunt u als volwassene last hebben van psoriasis en andere nerveuze huidaandoeningen zoals gordelroos en, vreemd genoeg, roos. Je bent behoorlijk nerveus en deze angst leidt vaak tot ongepaste huidaandoeningen. Voor psoriasis is de beste remedie veel lichaamsbeweging in de zon en veel vitamine A en D. Tarwekiemen en volle granen, taugé en koudgeperste oliën, alle voedingsmiddelen die de B-vitamines bevatten, moeten de voorkeur genieten in uw dieet. Problemen met de bloedsomloop zijn niet ongewoon voor u. Omdat uw bloed niet altijd zo snel beweegt als het zou kunnen, bent u vaak ultragevoelig voor kou in uw ledematen en kunt u ook af en toe last hebben van dalingen in uw bloeddruk. Vertigo, migraine, duizeligheid en zelfs flauwvallen kunnen het gevolg zijn. Een slechte bloedsomloop kan ook leiden tot aambeien, spataderen en soms aritmische hartslag. Neusbloedingen, tandvleesaandoeningen en tandverlies kunnen u ook teisteren.

Idealiter zou je in een rustige, landelijke omgeving moeten wonen, je dieet variëren, drie vierkante maaltijden eten, inclusief fosforrijke voedingsmiddelen zoals oesters en vis, en alle stimulerende middelen vermijden. Snacken? Vermijd het tenzij je op een appel kauwt of een ander vers fruit of groente pakt om je honger te stillen. Je moet vooral veel slapen. Maar dat kan je bijna nooit. Zelfs als je slaapt, slinger je de hele nacht rond. In plaats van deze slapeloosheidsepisodes door te komen door uit bed te komen en te lezen, te schrijven of een kruiswoordraadsel te doen tot je weer slaperig wordt, lig je daar te trillen en te woelen, je knokkels afbijtend in het donker.

Je houdt van de polsslag van het stadsleven. Je houdt ervan om levendig en klaar voor actie te zijn. Elk advies over slapen in een rustige omgeving is ongeveer net zo nuttig als het sturen van een koppige Os naar een drukke, bonzende, lawaaierige discotheek om uit te rusten.

 

Lees meer over je Chinese horoscoop Aap.

Karakter van Chinese horoscoop Aap

Je bent moeilijk te omschrijven. Je vertoont bijna altijd een vreemd harmonieuze mix van tegenstrijdige sterke punten en fouten. Je bent soms tergend kinderlijk, maar toch verrassend verfijnd, volwassen en praktisch niet te schokken. Een vaardigheid waar je meestal niet begaafd voor bent, is het leren van vreemde talen. Je kunt alleen zo ver komen met al dat memoriseren en nabootsen en dan blijf je staan ​​en begin je handgebaren te gebruiken om met mensen uit andere culturen te praten.

Als vriend ben je zowel loyaal als toegewijd, maar als minnaar kun je vluchtig en trouweloos zijn. Soms ben je aan het roddelen, bemoeien en wrikken. Andere keren kan een kluizenkraker je niet zover krijgen dat je zo veel morst als één boon.

Je hebt geen tijd voor vooroordelen of achterhaalde sociale gewoontes. Snobisme verveelt je en het woord racisme bestaat voor jou niet. Je bent een echt eerlijk en rechtvaardig persoon. Maar als je je gevangen of in het nauw gedreven voelt, of zelfs persoonlijk gerechtvaardigd voelt, kun je zelfs jezelf verrassen door een geïsoleerde survivalistische daad van onredelijkheid en onrechtvaardigheid te plegen.

Omdat je niet vriendelijk bent tegen repressie, heb je geen tijd voor conflict met autoriteit. Je wordt zelden gepakt voor het buigen van wetten. Je bent soepel van geest en lichaam, en goed in het bewegen door de mijnenvelden en aardbevingen van het leven zonder ooit ook maar een naschok te voelen. Hoezeer een ware ramp ook de pootafdrukken van Tijgers achtervolgt en het kielzog van het drakenvuur volgt, het ontwijkt jou.

Je hebt talent voor zowel list als hypocrisie. Noem het diplomatie als je wilt, het is nog steeds een vorm van bedrog. Je hebt een groot deel van je sociale succes te danken aan je vermogen om te knikken en te glimlachen terwijl dwazen onzin in je oren spuwen. Je respecteert niet altijd de mening van anderen, maar je hebt een zeldzaam talent om een ​​aangenaam gezicht te behouden bij onenigheid. Omdat je je publiek voor de gek kunt houden met slimme dubbelpraat, heb je vaak de overhand. Niet bang voor uitvluchten en niet belast met kleine moraal, je bent een slim stuk werk. Je bent slim en soms gewetenloos terughoudend. Maar het is meer dan dat. Je bent niet zomaar een rebel of een afvallige. Je bent tevreden dat je echt marginaal bent. De maatschappij interesseert je niet. Eerlijk gezegd kan het je niets schelen. Je bent je niet bewust, gemotiveerd en verdomd vrijgevochten.

Herinner je je die kleine bronzen beeldjes die schooljuffrouwen vroeger op hun boekenplanken hadden staan? Drie apen, één met een poot over zijn ogen, één met beide poten over zijn oren en één met een poot over zijn mond geklemd. Daaronder waren geëtst de woorden “Zie geen kwaad, hoor geen kwaad, spreek geen kwaad.” Een beter portret van het Aap-personage moet ik nog zien.

Lees meer over je Chinese horoscoop.