Interwad
Image default
Financieel

Een voordelig boekhoudpakket voor de zzp’er

Heb je een eigen bedrijf of werk je als zelfstandige en ben je alle financiële administratie zat die bijna de helft van je tijd in beslag neemt die je veel liever aan écht werk zou besteden? Denk dan eens aan een boekhoudpakket zzp, daarmee kun je snel en simpel de hele boekhouding verwerken in een korte tijd. Bonnetjes scan je eenvoudig weg met je telefoon, de kans op dure fouten in je administratie is hiermee een heel stuk minimaler dan met de handmatige verwerking van je hele administratie via Excel, waar één tikfoutje je duur kan komen te staan.

 

Als beginnende ondernemer denk je natuurlijk wel na over de kosten die aan een deze kwalitatieve boekhoudsoftware zijn verbonden. Maar wat nou als ik je vertel dat je hier een jaar lang gratis gebruik van kunt maken, dan zou je toch wel gek zijn om het geen kans te geven! Aan deze proefperiode zijn geen verdere verplichtingen en risico’s verbonden, het is geheel vrijblijvend. Wij zijn er zeker van dat je na een jaar dit gemak te ervaren zo tevreden bent dat je niet anders meer wil dan je boekhouding regelen met een handig programma.

Boekhoudsoftware vergelijken kun je doen op de website van boekhoudprogramma-vergelijken.com. Hier vind je voor veel verschillende onderdelen en van diverse boekhoudprogramma’s overzichtelijk terug welke het beste presteren op welk onderdeel en zie je de kosten onder elkaar staan. Direct vergelijken zonder alle afzonderlijke websites op het internet te hoeven bezoeken en je kunt meteen je keuze maken voor het boekhoudprogramma dat het beste bij jouw wensen en behoeften past.

 

Bezoek de website voor meer informatie