Interwad
Image default
Gezondheid

Bij deze fysio in Roosendaal bevordert u uw herstel

Woont u in Roosendaal en bent u op zoek naar een goede fysio? Dan kunt u terecht bij Fysiotherapie en Manuele Therapie de Molenbeek. Dit is een ervaren fysiotherapeut die u helpt om weer pijnloos door het leven te gaan. Kampt u met gewrichtsklachten of heeft u last van een sportblessure? Dan kan dit u erg beperken in uw dagelijkse activiteiten. Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen en maak snel een afspraak bij deze praktijk. Zij helpen u graag aan de hand van een persoonlijk behandelplan, geheel op maat.

Minder klachten na een bezoek aan deze fysiotherapeut

Bij Fysiotherapie en Manuele Therapie de Molenbeek voeren ze diverse soorten behandelingen uit op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie. Zij hebben een divers team in dienst, die ieder een eigen specialisatie hebben. Zo bent u verzekerd van een expert die u de juiste behandeling biedt voor uw klachten. Deze fysio uit Roosendaal voert onder andere de volgende behandelingen uit:

  • Oedeemtherapie
  • Fascia therapie
  • Manuele therapie
  • Fysiotherapie
  • Medical taping

Voorafgaand aan de behandeling gaat u in gesprek met een van de fysiotherapeuten. Zij stellen met u een persoonlijk behandelplan op, afhankelijk van uw klachten. Vervolgens krijgt u meerdere behandelsessies en krijgt u meerdere oefeningen mee om thuis uit te voeren. Zo kunt u zelf ook uw herstel bevorderen

Maak een afspraak bij deze fysiotherapeut

Wilt u een afspraak maken bij deze ervaren fysio vlak bij Wouw in Roosendaal? Dat kan! Maak eenvoudig online een afspraak door te bellen naar deze praktijk. Omdat deze fysiotherapeut niet met een wachtlijst werkt kunt u hier snel terecht voor een passende behandeling. Zo hoeft u niet onnodig lang met uw klachten rond te lopen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de behandelingen van deze praktijk uit Roosendaal? Dan kunt u ook altijd contact met ze opnemen. Zij helpen u graag!