Interwad
Image default
Gezondheid

Met Letselschade Hengelo helpen we u graag verder

De experts van Letselschade Hengelo staan voor u klaar wanneer u letselschade heeft opgelopen. Middels ons team van letselschadeadvocaten en specialisten op het gebied van medisch adviseurs doen wij er alles aan om uw verhaal in kaart te brengen. Wij helpen u graag verder bij het verkrijgen van uw schadevergoeding. Wij verlenen u graag gratis en vrijblijvend advies over de situatie en gaan graag het gesprek met u aan. Dit is zowel mogelijk via het contactformulier op onze site of per telefoon.

Bij letselschade Hengelo kunt u voor alles terecht

U heeft recht op een schadevergoeding wanneer u in een ongeluk betrokken raakt. Zoals bijvoorbeeld op de werkvloer, in het verkeer of soortgelijke situaties. Maar ook wanneer u partner is overleden door het toedoen van een ander, komt u in aanspraak voor een schadevergoeding. Schadevergoedingen zijn namelijk voor materiele- en immateriële kosten. Hieronder vallen kosten voor het ziekenhuis, maar ook wanneer u niet meer zelfstandig kunt wonen of psychische hulp nodig heeft. Bij Letselschade Hengelo helpen we u graag bij het uitzoeken van de kosten.

Tijdens ons proces bij het onderzoeken van uw situatie worden wij altijd bijgestaan door specialisten. Dit kunnen onder meer arbeidsdeskundigen en letselschadeadvocaten. Bij Letselschade Hengelo kunnen we door deze samenwerking uw schade nauwkeurig samenstellen waardoor u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Daarbij bieden we ook de service wanneer u zelf niet aansprakelijk bent, vragen we aan u geen geld voor onze diensten. Dit is dan voor de partij die er wel verantwoordelijk is. Onze dienstverlening is daarbij transparant dus wanneer u wel voor een deel aansprakelijk bent, zullen we altijd eerst het gesprek met u aangaan over de verwachte kosten die u kunt krijgen.

Heeft u Letselschade Hengelo opgelopen? Meld het dan via ons contactformulier op de website. Wij streven ernaar om binnen één dag te reageren. Dit is ook mogelijk via telefonisch contact.