Interwad
Image default
Groothandel

Snel grote hoeveelheden tuinhout afhalen bij deze houthandel

Heeft u snel veel tuinhout nodig? Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen beschikken ze over grote voorraden tuinhout, constructiehout en plaatmaterialen. Bij deze houthandel in Reusel kunt u terecht voor iedere klus, want ze bieden diverse houtsoorten en materialen aan. Zo kunt u daar douglas of geïmpregneerd hout aanschaffen voor in de tuin. Deze houtsoorten zijn ideaal voor buiten, aangezien ze bestand zijn tegen weer en wind. Heeft u een groot project op de planning staan, zoals de bouw van een tuinhuis of overkapping? Deze groothandel biedt ook prefabbouwpakketten aan, waarmee u gemakkelijk zelf een houten constructie bouwt.

Wat voor bouwpakketten biedt deze groothandel aan?

Bij deze houthandel in Reusel vindt u pakketten om een tuinhuis te bouwen. Ze bieden drie soorten opties aan. De eerste optie is een prefabpakket waarin alle benodigdheden zitten die u nodig heeft om een tuinhuis te bouwen. Denk hierbij aan het hout, de bevestigingsmaterialen en een handleiding. U kunt er ook voor kiezen om enkel het benodigde tuinhout af te halen en helemaal zelf uw tuinhuis in elkaar te zetten. De laatste optie is om het tuinhuis door deze vakmensen te laten bouwen én plaatsen. Zo wordt u volledig ontzorgd en geniet u van een prachtig tuinhuis dat jarenlang meegaat. Voor welke optie u ook kiest; de ervaren medewerkers van deze groothandel adviseren u graag, zodat u precies weet welk product bij uw wensen past.

Kies voor hout van topkwaliteit

Wilt u aan de slag met de bouw van een tuinhuis? Of heeft u voor andere doeleinden tuinhout nodig? Of u nu als particulier of als zakelijke klant hout wilt aanschaffen; u bent altijd van harte welkom bij deze groothandel. Vaak kunt u het hout direct afhalen, en anders informeren zij u zodra uw benodigde hout op voorraad is. Bezoek deze houthandel en ontdek het complete assortiment!