Interwad
Image default
Groothandel

Verschillende kartonnen dozen op maat

Kartonnen dozen worden tegenwoordig veel gebruikt bij veel toepassingen. Zo kunnen de kartonnen dozen op maat gemaakt worden voor bijvoorbeeld een webshop die producten versturen. Deze dozen worden plat aangeleverd dit wordt gedaan omdat zo minder ruimte in beslag genomen wordt, waardoor er meer dozen geleverd worden. Het vouwsysteem van de dozen is vaak vrij eenvoudig. Je vouwt de dozen heel snel in elkaar en de bodem doe je met tape vastmaken om zo de dozen steviger te maken. Je kan ze vaak ook bestellen met een logo of een tekst op de doos, dit wordt gedaan zodat de dozen uniek zijn voor jouw bedrijf.

Voordelen kartonnen dozen op maat bestellen

Er zijn verschillende voordelen om kartonnen dozen op maat te laten maken. Deze voordelen worden hieronder verder toegelicht.

  • Marketing: Als je dozen op maat laat maken kan je deze laten bedrukken met het logo van je bedrijf en een stuk tekst naar wens. Dit is het eerste wat klanten, bezorgers of ophaal punten zien, dus je kan door dit toe te passen fysieke marketing toepassen omdat het meteen herkenbaar is voor mensen.
  • Passende maat: Door kartonnen dozen op maat te bestellen hebben ze precies de goede maat voor uw producten. Zo kunt u onderscheid maken tussen kleine en grote bestellingen en de juiste doos voor bestelling te gebruiken, hierdoor hoeft u ook minder vulmateriaal te gebruiken.
  • De kwaliteit van de doos: Door kartonnen dozen op maat te laten maken heeft u ook naast de maat en het uiterlijk ook de keuze uit welk kwaliteit u de doos wilt laten maken.

Nadelen kartonnen dozen op maat bestellen

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen gebonden aan kartonnen dozen op maat te laten maken. Deze nadelen leest u hieronder.

  • Levertijd: omdat de dozen op maat gemaakt moeten worden en er een logo op moet wordt de levertijd natuurlijk ook langer.
  • Prijs: Kartonnen dozen op maat laten maken is natuurlijker ook iets prijziger dan standaard dozen bestellen.

https://endlessbranding.com/doos-op-maat