Interwad
Image default
Sport

Last van je rug? Breng een bezoekje aan de massagesalon uit Rotterdam

Heb je last van je nek, rug of schouders? Dan kan je terecht bij Yules! Zij zijn een fysio en een massagesalon uit Rotterdam. Je kunt er terecht voor eventuele klachten zoals nek, rug en schouders, maar natuurlijk ook voor andere blessures of pijntjes. Naast dat zij je heerlijke kunnen masseren voor bepaalde klachten of gewoon omdat je even wilt ontspannen doen zij nog veel meer. Ze zijn een fysio die je helpt bij veel onderdelen en werken met gecertificeerde en gespecialiseerde fysiotherapeuten. Lees verder in dit artikel wat zij nog meer doen. 

Leefstijl veranderen.

Ben je het zat om lui op de bank te hangen en alles te eten wat je wil waardoor je wat kilootjes aangekomen bent? Wil je daarom beginnen met het veranderen van je leefstijl, maar heb je geen idee waar je moet beginnen en hoe je dit kunt doen? Dan kun je zeker terecht bij Yules! Zij helpen je weer een gezonde leefstijl tegemoet te gaan en helpen je hier natuurlijk ook om dit vast te kunnen houden het liefst zolang mogelijk!

Beweging.

Het is begrijpelijk dat het soms moeilijk is om te bedenken hoe je je lichaam gezond moet houden en welke bewegingen of oefeningen daar bij horen. Je kunt natuurlijk elke sport kiezen die je maar wilt. Bij Yules kun je terecht voor begeleid fitness en geven zij jouw een bijpassend schema zodat je ook in de toekomst zonder begeleiding verder kan. 

Chiropractie.

Niet alleen hebben zij gespecialiseerde fysiotherapeuten, zij hebben ook ervaren en gecertificeerde chiropractors. Chiropractors zijn net iets anders dan fysiotherapeuten. Chiropractors doen vaak wervels of kraken die bijvoorbeeld vast zitten en weer soepel moeten worden. Heb jij dus last van een stijve nek en heb je geen idee hoe je er vanaf kunt komen? Maak dan snel een afspraak met één van de chiropractors van Yules Masseert.