Interwad
Image default
Verbouwen

Deze houtbouw specialist zorgt ervoor dat uw project slaagt

Met houtbouw specialist hoeft u niet bang te zijn dat uw houten constructies aan iets ontbreken. Van ontwerp tot realisatie, hier doen ze alles om uw bouwwerk te creëren. Door hun nodige kennis en ervaringen in verschillende branches is deze alleskunner perfect om uw project aan over te laten. Van het uitbreiden van uw woonkamer tot het maken van buitenhuizen, loges of schuren: bij houtbouw specialist bent u in goede handen. Het bedrijf heeft al ervaring met het werken voor hoveniers, bouwbedrijven, tuinhuizen en zelfs architecten waardoor de juiste kennis zeker aanwezig is. –

 

Alleen bij houtbouw specialist slaan ze de handen ineen met kennis en innovatieve apparaten

Bij houtbouw specialist werken ze alleen met de meest innovatieve apparaten en machines. Alleen hierdoor kunnen ze zichzelf specialist noemen en hebben dan ook de nodige kennis om deze apparaten optimaal te gebruiken. Alle projecten gemaakt met de modernste technieken en de juiste kennis zorgen ervoor dat de constructie staat als een huis. Zo beschikt de werkplaats over een modern 5-assig CNC-balkenbewerkingscentrum om balken te bewerken. Door het uitgebreide gereedschapsmagazijn maken ze het mogelijk om het vakmanschap van vroeger in ere te houden, maar dan wel met de kwaliteit en innovatie van de moderne tijd.

 

U als klant heeft de grootste invloed op het project. Al uw wensen en behoeftes komen aan bod tijdens een gesprek met één van de specialisten en zullen u dan ook vrijblijvend adviseren op het gebied van constructie, houtkeuze en offertes. Elk detail zal eerst in 3D getekend worden om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van uw ontwerp. Hierdoor kunt u precies zien hoe uw project eruit gaat zien. Door korte communicatielijnen met de werkplaats te hebben, kunnen ze bij houtbouw specialist het ontwerp daadwerkelijk realiseren in wat u voor ogen heeft.