Interwad
Image default
Vervoer en transport

De boordcomputer als slimme oplossing voor de planning van transport

Ben jij eigenaar van een vrachtwagenbedrijf of ben je zelf chauffeur en wil je overgaan op digitaal rijden? Dan kan Scoretrace je daar goed bij helpen. Dit bedrijf richt zich enkel en alleen op het bedenken en uitvoeren van een slimme oplossing in de planning van transport. Het is nou eenmaal niet handig om telkens te moeten beschikken over de juiste papieren, zoals afvalpapieren en douanepapieren. Tevens wil je als vrachtwagenchauffeur kunnen communiceren met andere vrachtwagenchauffeurs en dat is achter het stuur niet heel eenvoudig. Daarom heeft Scoretrace de handige boordcomputer ontwikkeld. Deze kun je koppelen aan een app die speciaal is ontwikkeld voor in de transportsector. Je hebt met deze app meer grip op je logistieke processen en je kunt op elk moment van de dag zien hoe de zaken ervoor staan. Handig toch?

Waarvoor is de boordcomputer geschikt?

Het maakt niet uit wat je functie is, voor iedereen is de boordcomputer een slimme oplossing voor de planning van transport, met name kippertransport. Scoretrace wil jouw logistieke processen zo efficiënt mogelijk maken. Dankzij de boordcomputer kun je data vastleggen en inzichtelijk maken. Doordat hij gekoppeld is aan de app, heb je inzicht in de administratie en zijn al jouw benodigde papieren digitaal in te zien en deze kun je dan ook laten zien aan de benodigde personen. Ook kun je door middel van deze slimme oplossing voor de planning van transport communiceren met andere vrachtwagenchauffeurs, terwijl jij jouw handen gewoon aan het stuur houdt. Dit is echter niet alles. Wil jij een andere vrachtwagen traceren? Dat is ook allemaal mogelijk. De marktleider in de planning van kippertransport is de TMS. Dit Transport Management Systeem heeft Scoretrace ontwikkeld en is de ondersteunende software voor de app.

Neem contact op met de specialist

Wil jij ook de planning van jouw transport regelen op een slimme manier? Laat het dan aan Scoretrace over en zij gaan meteen voor jou aan de slag. Installeer de app en laat je informeren door de expert. Je bereikt hen door contact op te nemen via de contactgegevens op de website.