Interwad
Image default
Winkelen

Een tas, shawl of vaas met duurzaam Dutch Design

Ben je fan van Hollandse kunst en vind je duurzaamheid belangrijk? Dan haal je bij Hendrik.nu je hart op! Zij verkopen de mooiste items die in Nederland geproduceerd zijn, waardoor er weinig transport plaatsvindt en dat is weer goed voor het milieu. Hun aanbod is erg divers; je vindt er kussentjes, vouwvazen, tassen en nog veel meer. Al hun producten hebben een duurzaam Dutch design dat is geïnspireerd op de Hollandse meesters, zoals Vincent van Gogh. Hier vind je dus ongetwijfeld de woondecoratie, tas of sjaal die helemaal bij jouw stijl past.

Aan tafel met unieke accessoires

Wanneer je gezellig aan tafel zit met vrienden en familie, wil je natuurlijk van de lekkerste gerechten genieten én van de mooiste tafelaankleding. Met de tafellopers, servetringen en kopjes ziet je tafel er fantastisch uit en creëer je een gezellige sfeer. In alle accessoires van deze winkel in ’s-Hertogenbosch zijn beroemde kunstwerken verwerkt, waarmee je zeker indruk maakt op je gasten. Naast tafelaankleding vind je bij deze winkel ook woondecoratie met duurzaam Dutch design. Denk hierbij aan kussens, bloemkunst en huisparfum. Al hun artikelen zijn zeer geschikt om cadeau te doen, maar je kunt jezelf natuurlijk ook verwennen met deze duurzame toppers.

Bestel de mooiste artikelen online

Kun je niet wachten om je huis, tafel of jezelf mooi aan te kleden met producten die een duurzaam Dutch design hebben? Ze hebben voor elk wat wils, welke voor woonstijl je ook prefereert. In hun webshop vind je felle kleuren en levendige motieven, maar ook neutrale tinten. De experts van deze winkel adviseren je graag over alle producten en geven meer informatie. Bij Hendrik.nu in ’s-Hertogenbosch ben je van harte welkom om eens langs te komen in hun winkel. Als je liever online winkelt, kun je natuurlijk ook jouw favoriete producten bestellen bij hun webshop!