Interwad
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket van Bax Houthandel

Laatst kwam ik de advertentie ‘Bekijk nu lamelparket van Bax Houthandel’ tegen. Toevallig ben ik op zoek naar een nieuwe houten vloer en is zoiets natuurlijk meer dan welkom. Ik heb er namelijk nog niet heel veel tijd aan besteed. En dat wordt eigenlijk wel tijd. Ik ben dan ook naar de website toegegaan van Bax Houthandel en zag dat ze daar vele verschillende soorten vloeren en houtsoorten hebben.

Lamelparket uitkiezen

Zo ook lamelparket dus. En dat ook weer in verschillende kleuren. Met name veel natuurlijke looks. Maar ook eentje van grijs en bamboe bijvoorbeeld. Daarnaast zag ik in voorbeelden dat ze ook nog eens verschillende zijn gelegd. En het zag er allemaal hartstikke goed uit! Ik heb dan ook contact opgenomen met iemand van Bax Houthandel. Ik deed telefonisch mijn verhaal over dat ik op zoek ben naar een nieuwe houten vloer en zo lamelparket tegenkwam. Hij nodigde mij direct uit om een kopje koffie te komen drinken in hun winkel. Aangezien ik daar vlakbij woon ben ik daar gelijk naartoe gegaan. Hij had al enkele voorbeelden klaar gelegd van waar ze een lamelparket vloer in de woning hadden gelegd. En ook lagen er twee verschillende soorten houten planken op tafel. Dan kon ik alles zelf goed met het eigen oog bekijken, in plaats van op afbeeldingen op de website.

Verschillende soorten

En de twee planken waren ook echt verschillend. Niet alleen van kleur. Maar ook van hoe ze waren opgebouwd. De een was namelijk dikker dan de ander. Dit komt door de constructie van hoe ze zijn gemaakt, gaf de medewerker van Bax Houthandel aan. De dikkere is kwalitatief hoogwaardiger dan de ander. Maar dan uiteraard ook iets duurder. Echter is het voordeel ook dat op die manier er bredere planken nodig zijn, omdat die dan toch stabieler blijven dan de dunnere.

Bezoek de website voor meer informatie