Interwad
Image default
Zakelijk

Carbon kopen? Ga naar Compositesplaza

Ga je carbon kopen, dan ben je aan het goede adres bij Compositesplaza. Carbon is in vele soorten te krijgen en de webshop heeft dan ook diverse carbon materialen in het assortiment opgenomen. Carbon is een materiaal waarbij je zelf op niet al te moeilijke manier objecten kan verstevigen. Het wordt veel gebruikt om bijvoorbeeld auto-onderdelen te bedekken. Welke soort materiaal voor jou het meest geschikt is, hangt natuurlijk af van het project waar je mee bezig bent. Aangezien Compositesplaza de meest voorkomende carbon soorten voert, is de kans groot dat je in deze webshop vindt naar jouw ideale materiaal.

  

De carbon materialen van Compositesplaza

Wellicht ben je op zoek naar carbon weefsels? Dat is namelijk een van de carbon materialen waar de meeste vraag naar is. Het is makkelijk in het gebruik. Je plaatst het eenvoudigweg op het object dat je wil verstevigen. Het is natuurlijk het makkelijkst wanneer het om een plat oppervlak gaat. Carbon weefsels is soepel en makkelijk, zonder te plooien, in model te vormen. Daarmee is het uitermate geschikt om te gebruiken voor het verstevigen van complexe vormen met veel rondingen of hoekjes. Carbon doek is verkrijgbaar in de standaard vormen vierkant en keper. Daarnaast heeft Compositesplaza een aantal design carbon weefsels waarbij de het doek is geweven in een speciaal patroon. Er is keuze uit diamant, visgraat of diagonale lijnen.

 

Een speciale variant van carbon weefsel is multi axiaal weefsel. Hierbij worden verschillende lagen carbon vezels over elkaar gelegd. De richting van de vezels verschilt per laag. Op die manier verkrijg je een nog sterker en steviger materiaal. Bij Compositesplaza kan je eveneens een speciale soort carbon vezel verkrijgen, namelijk de prepreg vezel. Prepreg weefsels zijn carbon weefsels die zijn geïmpregneerd met een hars.  Hier wordt meestal epoxy voor gebruikt. Enkele voordelen hiervan zijn dat het materiaal de maximale sterkte geeft, het sneller uithard en je kan er mooiere producten van maken. De producten vertonen minder luchtbellen, vervormen minder en het materiaal is makkelijk glad en glanzend te maken.

Bezoek de website voor meer informatie