Interwad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een arbodienst voor iedereen

U herkent het wel: uw werknemer is ziek en u zit zonder een gespecialiseerde arbodienst. Vaak denken werkgevers in eerste instantie wel zonder een arbodienst te kunnen. Later valt dit toch nog vaak vies tegen, doordat de werkgever zelf over onvoldoende kennis met betrekking tot arbodiensten beschikt. Het is dan vaak rendabeler om direct een goede en vertrouwde arbodienst in de armen te nemen.

De arbodienst: een stap naar zekerheid

De arbodienst van de Arbomakelaar is vanzelfsprekend professioneel en onafhankelijk. Hiermee voorkomt u nare situaties met uw werknemers die wij geregeld voorbij horen komen. Onze arbodienst helpt u bij ziekteverzuim. Wij bieden u begeleiding en streven altijd naar de beste oplossing. Ook vindt er regelmatig een arbeidsgezondheidskundig onderzoek plaats, evenals advies en toetsing op het gebied van de Risico Inventarisatie en Evaluatie. Bij ons staat professionaliteit hoog in het vaandel, wij zijn deskundig en streven altijd naar de beste oplossing voor werkgever én werknemer.

Weg met alle zorgen

Dacht u altijd dat arbodiensten alleen maar uit waren op uw geld zonder kwaliteit te leveren? Dan heeft u het mis! De arbodiensten van de Arbomakelaar zorgen ervoor dat u u kunt richten op uw bedrijf. U zult nooit meer stress hebben bij ziekteverzuim van uw werknemers en de enorme administratie dat dit met zich meebrengt! Wij zijn niet alleen ontzettend deskundig, maar ook heel betrokken bij u. Voor ons zijn tevreden klanten het allermooiste dat er is en alleen bij 100% tevredenheid zijn wij ook tevreden. Daarom kunt u altijd bij ons terecht wanneer u ergens niet tevreden over bent, wij zullen u altijd bijstaan totdat u weer helemaal tevreden bent!

Kom gerust even langs

Bent u enthousiast geworden naar een van onze arbodiensten? U bent van harte uitgenodigd om langs te komen en alle mogelijkheden samen te bespreken. Onder het genot van een goede kop koffie, helpen wij u bij het vinden van de perfecte arbodienst voor u. Wij begrijpen dat ieder bedrijf anders is en ieder bedrijf daardoor een andere professional nodig heeft. Daarom zorgen wij altijd voor een match tussen u en de perfecte Arbodienst. Hopelijk tot ziens bij de meest deskundige arbodienst, de Arbomakelaar!

Bezoek de website voor meer informatie