Interwad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het bijhouden van de voorraadadministratie was nog nooit zo gemakkelijk

Het bijhouden van voorraadbeheer en logistieke zaken is altijd een tijdrovende klus. Zou u graag deze tijd kwijt willen zijn aan andere zaken, zoals bedrijfsvoering? Dan kan het helpen om een professional op het gebied van voorraadadministratie en -beheer in te schakelen. Zij helpen u dan met het stroomlijnen van deze processen, zodat u hier geen extra tijd aan kwijt bent. Een echte expert op het gebied van slimme oplossingen voor voorraadbeheer, -administratie, logistiek en -beheer is Kangaroo. Dit bedrijf is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht en helpt u een efficiënt systeem op te zetten. Laat u verrassen door de mogelijkheden van uw organisatie!

Een slim en efficiënt beheer van uw voorraad

U schakelt Kangaroo in voor het realiseren van slimme oplossingen voor de logistiek van uw bedrijf. Deze expert zorgt namelijk voor een gestroomlijnd systeem van goederensysteem waarmee u moeiteloos zicht houdt op uw voorraadbeheer en voorraadadministratie. Kangaroo zorgt voor een herindeling van uw magazijn waarbij uw goederen worden geplaatst in overzichtelijke bakken met RFID-tags. Aan de hand van deze tags wordt er vervolgens bijgehouden hoeveel producten u in uw magazijn heeft staan en waar ieder product zich in het magazijn bevindt. Aan de hand van een online portal houdt u eenvoudig overzicht op uw magazijn en heeft u altijd zicht op uw goederenstromen. Ook regelt u met een druk op de knap zaken als facturaties en bestellingen. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Ontdek de diensten van deze expert in voorraadadministratie

Heeft u interesse in de slimme oplossingen van Kangaroo voor een efficiënt systeem van voorraadadministratie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf. U bespreekt dan direct wat de opties zijn voor uw bedrijf en weet zo direct of Kangaroo iets voor u kan betekenen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over het online portal? Stel dan ook gerust uw vragen of vraag om meer informatie. De specialisten van dit bedrijf helpen u graag!

https://www.kangaroo.nl/