Interwad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Personeelsadviseur zoeken

Momenteel zit ik met een medewerker van mij in mijn maag, die niet zo goed functioneert als anderen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een personeelsadviseur, die mij daarbij kan helpen. Dat kreeg ik namelijk als tip van een andere bedrijfsleider, toen ik het met hem hierover had. Zelf weet ik namelijk dat hij daar ook een keer last van had. En toen een oplossing had gevonden. Zodoende dat ik hier in de regio op zoek ben gegaan naar iemand voor personeelsadvies.

Simpra Personeelsadvies

Al snel zag ik een advertentie voorbij komen van Simpra Personeelsadvies. Daar las ik dat je met allerlei vragen bij hem terecht kunt, zoals mijn situatie of wanneer medewerkers niet goed met elkaar kunnen samenwerken etc. Omdat mijn vraag er ook bij stond, heb ik hem direct opgebeld. In de advertentie stond namelijk zijn telefoon. Toen ik de personeelsadviseur aan de lijn kreeg, heb ik mijn verhaal uitgelegd. Daarbij gaf ik aan dat ik tijdens het sollicitatiegesprek een heel goed gevoel bij de werknemer kreeg. En zijn begin van werken hier was ook fantastisch. Vervolgens kwamen er medewerkers bij die dezelfde functie hadden. Maar om een een of andere reden stegen zij veel verder en sneller dan de medewerker in kwestie. Terwijl ik weet dat hij veel meer in zich heeft om ook dat niveau te halen, net als de rest. Daarom ben ik dus op zoek gegaan naar iemand die mij hierin personeelsadvies kan geven. En zodoende mij hierbij wilt helpen.

Hij reageerde direct enthousiast en wij hebben voor de dag daarna een gesprek ingepland, zodat wij hierover verder kunnen praten. Daarbij heeft Simpra Personeelsadvies aangegeven wat hij hierin kan betekenen en waarom ik voor hem moet kiezen. Het viel mij vooral op dat hij opvallende meningen en ideeën had hierover, die mij hierin perfect konden gaan helpen. Ik ben benieuwd naar zijn advies voor mijn personeelslid!

Bezoek de website voor meer informatie