Interwad
Image default
Aanbiedingen

Gezondheid van Chinees sterrenbeeld Geit volgens je Chinese horoscoop

De gezondheid van het Chinese sterrenbeeld Geit kan het beste worden omschreven als precair. Hoewel je in spurten weerstand kunt bieden aan uithoudingstests en beproevingen van bovenmenselijke dimensie kunt uitzweten, zijn je fundamenten wankel, het hout brokkelig en de fijn gevormde enkels zwak.

Uw gezondheidspatroon is onregelmatig. Je houding is zo lusteloos en je geest zo wazig dat je soms niet weet of je ziek bent of gewoon in een staat van stratosferische opschorting waaruit je het pijnlijk vindt om eruit te komen.

Je bent geen hypochonder, maar je bent kwetsbaar, dus gemakkelijk te overwinnen en binnengevallen door allerlei onverwachte ziekten. Je bent geen model van fysieke kracht: je bent etherisch. Kenmerkend is dat je licht loopt en ronddrijft in een staat van semi-verwijderd van de realiteit. Je leeft in een delicaat en fijn bedraad lichaam. Je wordt vaak het slachtoffer van de verwoestingen van het anarchistische leven en rare eetgewoonten.

Je klaagt niet altijd en als je dat doet, zijn je symptomen zelden specifiek. Misschien voel je je gewoon “all-in” en ga je naar de bank waar je lijkt te vegeteren. Standaard EHBO-methoden onthullen niets en de “Hoe voel je je nu?” vraag krijgt een vluchtig, schetsmatig antwoord.

Je bent niet verplicht om bloederige details te identificeren. In plaats daarvan dwaal je zonder een woord te zeggen af ​​naar de chaise longue en spreid je daar aantrekkelijk uit in een staat van geavanceerde lethargie. Hoewel behoorlijk alarmerend om te zien, betekent dit meestal gewoon dat je moe bent van de hele dag vechten om jezelf terug te trekken uit de schemerzone, moe van het houden van kantooruren terwijl je eigenlijk liever de hele nacht werkt en de hele dag slaapt, en moe van het omgaan met met de ontberingen van het overleven.

Je moet leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen infecties. In China is het algemeen aanvaard dat hoe eerder de geit een goede persoonlijke hygiëne en gezonde eetgewoonten aanleert, hoe groter de kans is dat hij of zij een stevige, rijpe oude dag zal bereiken.

De puberteit is altijd vermoeiend en inspannend voor jongeren, maar vooral traumatisch voor jullie Geiten. Beide geslachten lijden aan een trage ontwikkeling en een traag metabolisme, maar de man is bijzonder vatbaar voor trage hormonen, een aandoening die soms het verschijnen van secundaire geslachtskenmerken zoals een baard en stemverandering vertraagt. Deze puberale hormonale onbalans kan uw fysieke groei ernstig belemmeren. Niets is traumatischer voor een zestienjarige jongen dan dat hij wordt verkozen tot Midget of the Year.

Waar het allemaal weer op neerkomt, is dat je op de werkvloer, op het sportveld of in de keuken gemonitord moet worden. Op enkele uitzonderingen na, neemt u geen verantwoordelijkheid voor uw eigen welzijn. Je minacht gezonde opvattingen niet en vindt routinewerk of eetgewoonten niet verachtelijk. Je kunt je eigen gedrag gewoon niet controleren.

U kunt last hebben van allergieën. Hooikoorts, astma, zeurende droge hoest, chronische verstopte neuzen en sinushoofdpijn plagen je vaak. Voor de beste resultaten moet u proberen allopathische middelen te vermijden, die vaak alleen symptomen behandelen en niet naar de wortel van de aandoening gaan. Allergieën worden in wezen veroorzaakt door een onbalans in energie, en aanvallen worden gedeeltelijk versneld door uw emotionele toestand, met diffuse, veranderlijke, ongrijpbare symptomen. De Chinezen geloven in het behandelen van deze functionele aandoeningen met natuurlijke middelen, homeopathie en acupunctuur. Deze zeer verfijnde, subtiele methoden werken altijd het beste voor u.

Geestesziekte kan op de loer liggen in je verwarde psyche. Autisme, paranoia, schizofrenie en mentale black-outs zijn mogelijk in uw medische geschiedenis. Bedenk dat u bijzonder vatbaar bent voor de effecten van middelen en alcohol en dat u een gedisciplineerde, bijna militante houding moet aankweken tegen het gebruik van geestverruimende chemicaliën.

Tips voor Chinese horoscoop Geit

Je moet veel groenten, fruit en granen eten en zoete en zetmeelrijke voedingsmiddelen vermijden. Mager vlees, vis en peulvruchten leveren de nodige eiwitten en moeten regelmatig worden geconsumeerd. U profiteert van het drinken van veel vruchtensap en mineraalwater. Bouillon is ook goed. Ondanks mijn eerdere waarschuwing over het innemen van alcohol, kun je goede wijn, thee en koffie met mate gebruiken, omdat deze drie dranken je uit je chronische lethargie kunnen halen.

De beste sporten voor u zijn rustige watersporten of gemakkelijk wandelen en joggen. Gewelddadige activiteiten passen niet bij je temperament. Je voelt je het meest zindelijk in gejodeerde zeelucht die je weerbarstige schildklier stimuleert. Je hunkert ook naar het diepe groen van gematigde klimaten en zacht glooiende landschappen. Berglucht kan je ongemakkelijk en energiek maken. Een rustig, niet-stressvol leven is het beste voor je gezondheid. Alle stadsratten en vervuilde plekken ondermijnen je delicate evenwicht.

Je eigenzinnige spijsvertering, vooral een opgeblazen gevoel en pijn in het darmkanaal, kan je ongemak bezorgen. Omdat je vaak in de verleiding komt om met horten en stoten te leven, met uitbarstingen van waanzinnige activiteit gevolgd door lange sedentaire perioden, heb je vaak last van een week van constipatie gevolgd door een paar ellendige dagen van diarree, spasmen en pijnlijke wind, brandend maagzuur en aambeien. Je hebt meer volkoren granen en groenten in het dieet nodig om deze problemen te helpen reguleren, maar je eet meestal wat er is en zal altijd iets opslokken waar je van houdt in plaats van de moeite te nemen om een ​​ingewikkeld recept te bereiden of een onbekend voedingsmiddel te leren gebruiken. De weg naar de ondergang voor je gezondheid is de weg van de minste weerstand.

Om een ​​gezond evenwicht te behouden: je kunt gemoedsrust nastreven door yoga, meditatie, ontspanningstechnieken en vitaminetherapie. Zonder de spanning die het dagelijkse leven op je onophoudelijk voortvluchtige psyche legt, los te laten, zal het belangrijke evenwicht tussen Yin en Yang nooit worden hersteld. Als je uit balans bent, wordt je weerstand verlaagd en kun je een aanval van een onverwachte ziekte krijgen die je maandenlang aan je bed nagelt.

Een ander aspect van uw gezondheidsbeeld is een vervelende preoccupatie met plastische chirurgie. Hoewel deze obsessie meestal pas op latere leeftijd aan het licht komt, ben je misschien zo ondergedompeld in je fysieke verschijning dat je niet tegen een puistje kunt zien dat niet is gekeerd door het scalpel van je favoriete bijlman of -vrouw.

Je bent zo kieskeurig over de fysieke tekortkomingen van anderen dat je vaak een deel van je eigen tekortkomingen mist. Je hebt misschien zelfs de neiging anderen te bekritiseren vanwege je eigen fouten.

Ten slotte is uw levensduur bijna uitsluitend afhankelijk van uw levensstijl. Je kunt maar beter nu beginnen met je plan voor een langere levensduur. Ruim je act op. Slaap regelmatiger in plaats van de halve avond in de woonkamer te dutten en dan de hele nacht rond te dwalen. Zet jezelf op een schema of laat iemand die sterker is dan jij het voor je doen. Eet de juiste dingen op het juiste moment. Je bent een persoon met een kwetsbaar gestel. Probeer je tijdsbesef bij elkaar te krijgen en leer vooral iets anders te doen dan alleen liggen om te ontspannen.