Interwad
Image default
Bedrijven

Zeer mooi en stevig voor jouw slaapkamer

Het bed waar je elke nacht op ligt te slapen begint aan zijn einde te komen. Maar een nieuw bed is toch wel heel prijzig aan het worden of ze liggen net niet lekker als je er even op gaat proefliggen. Met een pallet bed heb je een zeer goed stevig bed van geweldige kwaliteit voor een nog mooiere prijs. Een bed van pallets geeft jouw slaapkamer een mooie robuuste of chique uitstraling. Omdat het bed niet duur is kun je het geld wat je over hebt uitgeven aan het perfecte matras. Zo weet je zeker dat je elke avond als een roos slaapt.

Dankzij verschillende mogelijkheden kun je het pallet bed zo naar eigen wens maken en indelen in de ruimte die beschikbaar is. Extra nachtkastjes of juist meer ruimte aan het voeteneinde voor die lange Nederlanders.

Voor de slaapkamer of voor de tuin

Een pallet bed is niet alleen perfect voor jouw slaapkamer. Met een matras erop kun je er namelijk ook een perfecte zon bed van maken. Zo kun je overdag genieten van de heerlijke zon en in de avond van de sterrenhemel. Zeker nu de zomer eraan komt met hopelijk zwoele avonden, zal het heerlijk zijn om lekker buiten te liggen en te genieten van een welverdiende rust. Samen met een lounge set van pallet banken krijg je een mooi unieke sfeer in jouw tuin. Verder kun je uiteraard kiezen voor 1 of 2 persoons bedden. Ligt er maar net aan wat je voor jezelf nodig hebt.

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bed/