Interwad
Image default
Aanbiedingen

Gebak Bestellen bij Brievenbus Banket

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.nl hebben we ambachtelijk banket ontworpen dat in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus past. Een groot voordeel van een levering door brievenbus is dat de ontvanger nooit thuis hoeft te blijven voor de levering. Wij versturen ons gebak elke ochtend vers en door onze bezorgpartner komt het ambachtelijk banket dezelfde dag nog aan bij de gelukkige ontvanger thuis.

Verschillende soorten brievenbustaart

Brievenbusbanket.nl heeft zorgvuldig meerdere soorten brievenbusgebak ontworpen, zo kunt u kiezen uit:

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket

Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten brievenbusgebak te combineren met elkaar, kies uw combinatiebox uit, voeg een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger en wij verzorgen de rest. Ook een keuze maken tussen de soorten en maten gebak? Ga naar gebak bestellen op de website van Brievenbus Banket en maak uw keuze.

Brievenbus Cadau

Het bestellen en laten leveren van een brievenbus cadeau was nog nooit zo makkelijk. Met slechts een paar klikken op de muis of op uw scherm besteld u een origineel maar vooral erg lekker cadeautje dat u kunt verzenden door heel Nederland, België of Duitsland. Voor het versturen van een brievenbus cadeau is eigenlijk geen speciaal moment nodig, maar er zijn populaire momenten voor het versturen van een brievenbus cadeau, namelijk; Verjaardag, Beterschap, Kraam, Bedankt, Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag. Op deze dagen is het versturen en ontvangen van een brievenbus cadeau nóg leuker dan normaal en de ontvanger zal het ook zeker waarderen.

Thuiswerk cadeau en zakelijk bestellen

Thuiswerken is de norm deze dagen. Een groot deel van Nederland werkt al een tijdje thuis en dit zal voorlopig ook nog even zo blijven. Hierdoor is veel sociaal contact en verjaardagen weggevallen die normaal werden gevierd met vrienden en collega’s.

Bij brievenbusbanket.nl is de oplossing simpel, verstuur naar uw collega’s of personeel een ambachtelijk gebakken brievenbustaart met een persoonlijke boodschap. Dan zorgen wij dat het vers verzonden wordt door heel Nederland.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen