Interwad

Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.nl hebben we ambachtelijk banket ontworpen dat in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus past. Een groot voordeel van een levering door brievenbus is dat de ontvanger nooit thuis hoeft te blijven voor de levering. Wij versturen ons gebak elke ochtend vers en door onze bezorgpartner komt het ambachtelijk banket dezelfde dag nog aan bij de gelukkige ontvanger thuis.

Verschillende soorten brievenbustaart

Brievenbusbanket.nl heeft zorgvuldig meerdere soorten brievenbusgebak ontworpen, zo kunt u kiezen uit:

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket
  • Victoria Banket met gebrande Amandel (December Special)
  • Chocolade Banket met gebrande Hazelnoot (December Special)

Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten brievenbusgebak te combineren met elkaar, kies uw combinatiebox uit, voeg een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger en wij verzorgen de rest.

Kerst Cadeau Door De Brievenbus

Zoals eerder al benoemd heeft brievenbusbanket.nl in de maand December twee ambachtelijk gebakken taart door de brievenbus als special.

Een perfect kerst cadeau om te versturen door heel Nederland met gratis verzending.

Thuiswerk cadeau en zakelijk bestellen

Thuiswerken is de norm deze dagen. Een groot deel van Nederland werkt al een tijdje thuis en dit zal voorlopig ook nog even zo blijven. Hierdoor is veel sociaal contact en verjaardagen weggevallen die normaal werden gevierd met vrienden en collega’s.

Bij brievenbusbanket.nl is de oplossing simpel, verstuur naar uw collega’s of personeel een ambachtelijk gebakken brievenbustaart met een persoonlijke boodschap. Dan zorgen wij dat het vers verzonden wordt door heel Nederland.

https://www.brievenbusbanket.nl/