Interwad
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten bodembedekkers voor in jouw tuin

Ben jij op zoek naar een bodembedekking die je in de tuin kunt aanleggen? Dan is deze blog echt iets voor jou. Wij hebben namelijk de meeste populaire varianten voor je op een rijtje gezet, zodat jij hopelijk een eenvoudige keuze kunt maken.

 

Franse boomschors

Zoals de naam al verklapt komt de boomschors uit Frankrijk en wordt voornamelijk van naald- en pijnbomen gemaakt. Deze bomen zijn erg robuust en stevig, waardoor het hout van een hoogwaardige kwaliteit is. Deze bodembedekker is daarnaast veelzijdig inzetbaar. Zo kan het bijvoorbeeld alleen als decoratie element toegepast worden maar ook als bodembescherming rondom klimtoestellen van kinderen. Door de dempende eigenschappen komen kinderen minder hard op de grond terecht als je van het klimrek vallen.

 

Houtsnippers

Houtsnippers zijn veel fijner gesneden als bijvoorbeeld boomschors. Het is ontzettend duurzaam, omdat het hout afstamt van loof en naaldhout. Er zijn ook houtsnippers die extra goed zijn voor het milieu. Deze snippers worden van buitenbeentjes bomen gemaakt, die niet geschikt zijn voor het maken van planken en latten. Daarnaast profiteer je van het voordeel dat je de keuze uit verschillende kleuren en houtsoorten hebt. Er zit dus altijd iets moois voor je tussen om in jouw tuin te implementeren.

 

Grind en steentjes

Meestal wordt grind toegepast om paden aan te leggen. Maar, ook voor de oprit is het is materiaal erg populair door de luxe uitstraling die het aan je huis geeft. Kies je voor grind of steentjes als bodembedekking, dan hoef je er haast niet naar om te kijken. Het gaat jarenlang mee, is enorm robuust en een duurzame keuze. Grind en steentjes is een waterdoorlatende bodembedekking, zodat je kunt voorkomen dat je tuin of oprit vol water blijft staan, na een hevige regenbui.

 

Maak je keuze

Bij 123 Natuurproducten zijn alle soorten bodembedekkingen te vinden en zelfs nog veel meer. Het uiteenlopende assortiment heeft iets moois voor elke tuin te bieden, ongeacht de tuinstijl die je hebt gekozen. Je profiteert van lage prijzen en een uitstekende service. Alles waar je naar op zoek bent als jij jouw tuin wilt voorzien van hoogwaardige producten.

https://www.123natuurproducten.nl/