Interwad
Image default
Aanbiedingen

Zo vind je de perfecte fiets

Zo vind je de perfecte fiets

Voor veel mensen is het fietsen op een traditionele fiets geen mogelijkheid. Is dit voor jou het geval? Dan zijn er gelukkig allerlei mogelijkheden om toch te kunnen fietsen. Fietsen is namelijk een fantastische manier om in beweging te blijven en je lichaam gezonder te houden. Dit zijn de mogelijkheden als de traditionele fiets geen optie is:

 

Driewieler

Een driewieler is een fiets met drie wielen, achter heb je twee wielen en voor heb je gewoon een wiel. Het voordeel van deze driewieler is dat hij op zichzelf kan staan, waardoor je zelf het evenwicht niet hoeft te bewaren. Ook hoef je niet af te stappen bij een stoplicht en heb je geen vaart nodig om op te stappen. 

 

Duofiets

Een duofiets is een variant op de driewieler, alleen kun je op deze driewieler met z’n tweeën zitten. Zo kunnen ook mensen blijven fietsen die niet zelfstandig op pad kunnen of durven. Bij deze fiets bestaat de mogelijkheid om de passagiersstoel te laten draaien, waardoor op- en afstappen nog gemakkelijker wordt!

 

Tandem

Een tandem lijkt het meeste op een normale fiets, het verschil is dat je er met z’n tweeën achterelkaar op zit. Hierbij moet je dus wel een beetje evenwicht kunnen houden, maar dit doe je samen met je maatje. De begeleider kan achterop zitten om het overzicht te bewaren. De begeleider heeft ook de controle over het stuur, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om samen te sturen. 

 

Elektrische fietsen

Je kunt een deze fietsen ook elektrisch kopen. Hiermee kun je dan verder fietsen, zonder dat het extra moeite kost. In tegendeel, het zal je zelfs minder moeite kosten! 

 

Wil je de perfecte fiets vinden?

Vraag dan een proefrit aan! Op www.huka.nl kun je de verschillende mogelijkheden nog eens rustig bekijken. Je kunt hier ook een proefrit aanvragen om de verschillende fietsen te proberen. Dit is zeker aan te raden. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en jaren van je nieuwe fiets kunt gaan genieten!

 

https://www.huka.nl/