Interwad
Image default
Electronica en Computers

Sportgadgets: welke heb je écht nodig?

Sportgadgets: welke heb je écht nodig?

Er zijn ontzettend veel sportgadgets op de markt te krijgen en dit blijft zich maar steeds verder ontwikkelen. Wij hebben de beste 3 sport gadgets voor je verzameld en op een rijtje gezet. Je kunt natuurlijk niet alle gadgets bezitten want dit zijn er inmiddels al meer als 100. Daarnaast blijven ze dan ook vaak in de kast liggen omdat je er niet aan toe komt om deze te gebruiken. Kortom wij gaan met je doornemen welke gadgets een must zijn voor een lekkere workout.

De beste sporthorloge

De Garmin Venu 2 is een van de beste sporthorloges die er is anno 2022. Het is een multifunctionele horloge die wordt geleverd in een pracht zwart design. Hierdoor is het een unisex model wat zowel door mannen als vrouwen te gebruiken is. Deze horloge staat bekend om de batterij die lang meegaat, maar ook kun je hem supersnel opladen. Eventueel kun je met deze horloge ook je slaappatroon in de gaten houden. Zo zie je precies of je wel genoeg slaapt en wat er eventueel nog verbeterd kan worden. Uiteindelijk krijg je hierdoor controle over de slaap en zul je s morgens opgewekter opstaan. 

Ook is er een handig activiteiten profiel wat je kunt instellen en bijhouden. Zonder trainer kun je jezelf op top krachten brengen. Hij is tevens ook heel eenvoudig in gebruik doordat hij lekker dikke knoppen heeft. Tevens kun je met deze horloge ook de afgelegde kilometers en verbrande calorieën in de gaten houden. Zo weet je precies of je een tandje bij moet zetten of dat je een stapje terug moet doen. Natuurlijk kun je ook wat lekkers pakken als je genoeg calorieën verbrand hebt.

Weerstandsbanden kopen

Een weerstand band wordt veel als sport gadget gebruikt. Deze banden beschikken over een goede rek en er is geen betere manier om je handen, voeten of rug te trainen. Ook kun je deze korte oefeningen thuis doen als je even een gaatje vrij hebt. Het zorgt dus voor vrijheid en daardoor wordt het sporten ook een stuk leuker. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van een sportschool. En daarnaast hoef je de deur ook niet uit om daar te komen. Hierdoor kun je wat meer tijd besteden aan de oefeningen en daardoor een beter spierkracht en conditie opbouwen. Deze banden kunnen in principe gebruikt worden voor een training over het hele lichaam. Hiervoor heb je verschillende soorten en maten.

De nieuwste trend een workout stoel

Er is een nieuwe trend aan het ontstaan die je veelal in het bedrijfsleven ziet. Veel medewerkers hebben een zogenaamde workout stoel. Je hoeft dus niet meer uren stil te zitten achter de computer, maar je kunt ook gewoon je lichaam tussendoor trainen. De een wil juist kunnen bewegen met de voeten, waar de ander weer behoefte heeft aan het uitrekken van zijn of haar rug. Er zijn talloze plekken die je kunt trainen, want je kunt deze stoel in hoogte verstellen. Hierdoor kun je oefeningen bij de grond doen, maar ook zwevend.