Interwad
Image default
Alarmsysteem

Privé detective

Als privé detective kunnen we voor verschillende zaken hulp bieden aan bedrijven. Doordat we al jaren actief zijn in de bedrijfsbranche kunnen we zelfs meer regelen dan alleen detective werkzaamheden. Onze werknemers kunnen bijvoorbeeld helpen met het opleiden van je eigen personeel. Neem bijvoorbeeld een simpele screening van kandidaten. Bij nieuwe kandidaten is het natuurlijk fijn als je niet telkens een privé detective hoeft te bellen. Wij kunnen helpen bij de opleiding van je personeel. Zo kunnen we recruiters leren screenen en helpen bij het selecteren van personeel. Als werkgever is het fijn om dit soort kennis achter de hand te hebben. Het is ook fijn dat wij natuurlijk deze kennis tot op zekere hoogte willen overdragen. Er zijn bepaalde onderzoeken die je vanwege de privacy niet mag uitvoeren als je geen erkend privé detective bent. Uiteraard kunnen wij dit wel voor je uitzoeken en de screening uit handen nemen.

Opleidingen voor bedrijfshulpverlening

Naast privé detective en beveiliging kunnen we personeelsleden binnen je bedrijf een BHV opleiding geven. We zorgen ervoor dat je werknemers veilig te werk gaan en gevaarlijke situaties proberen te vermijden. Mocht het toch fout gaan, dan leren we ze met bedrijfshulpverlening een oplossing te bieden. Als werkgever is het verplicht om minimaal één persoon met BHV aanwezig te hebben. Maar ook als werkgever blijf je verantwoordelijk voor de hulpverlening binnen het bedrijf. Zorg er dus voor dat je personeel goed is opgeleid mocht er een noodsituatie aanbreken. We kunnen een volledige in-company training op locatie regelen waarbij de basisopleiding voor BHV gegeven wordt. Daarnaast wordt er een examen afgenomen, zodat je erkende BHV’ers in dienst hebt. Naast eerste hulp verlenen komen we met een blus unit. Je gaat hierbij leren blussen mocht er een brand uitbreken op locatie.

Nachtreceptie voor hotels en bedrijven

In 1999 zijn wij bij een Van Der Valk hotel begonnen met he leveren van de nachtreceptie. De afgelopen jaren is deze dienst uitgebreid en verspreid over het land. Onze nachtreceptie bestaat uit toezichthouders die ervoor zorgen dat het hotel of bedrijf ook s’nachts veilig is. Dit doen we tegen een vast tarief en we zorgen ervoor dat ervaren beveiligers achter de receptie staan. Naast erkende beveiligers zijn het ook gastheren die ervoor zorgen dat klanten zich welkom voelen. Dankzij onze uitstekende selectie zorgen we er altijd voor dat er iemand staat die geschikt is voor de nachtreceptie. Als toezichthouder kan de receptionist direct aan de slag om de vacature in te vullen. Naast een receptionist kunnen we een tweede man inzetten voor het maken van rondes in het hotel of gebouw. Dit gaat vandalisme, geluidsoverlast of openbaar dronkenschap tegen. Aarzel vooral niet om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Bezoek de website voor meer informatie