Interwad
Image default
Alarmsysteem

Geavanceerde lockpick technieken verkennen

Lock picking is een vaardigheid die iedereen kan leren. Echter, geavanceerde lock picking is een ambacht dat mechanische gevoeligheid, fysieke behendigheid, visuele concentratie en analytisch denken vereist. Als u streeft naar het verbeteren van uw lock-picking vaardigheden dan is dit artikel een goed begin! 

Slot openen met lockpicking

Het is verrassend moeilijk om te leren hoe de pinnen over de pinnen moet trekken. Het probleem is dat de mechanische vaardigheden die u vroeg in het leven hebt geleerd, een vaste positie of een vaste weg voor uw handen behoudt, onafhankelijk van de benodigde kracht. Met een lockpick moet u leren hoe u een vaste kracht onafhankelijk kunt toepassen van de positie van uw hand. Terwijl u de keuze uit het slot haalt, wilt u een vaste druk op de pinnen toepassen. De lockpicks zouden op en neer moeten springen in het slot volgens de weerstand die elke pin biedt.

 

Om een ​​slot te kiezen heeft u feedback nodig over de effecten van uw manipulaties. Om de feedback te krijgen, moet je je trainen om het geluid en het gevoel van de verschillende pinnen te krijgen. Dit is een mechanische vaardigheid die alleen met praktijk oefening kan worden geleerd. De oefeningen zullen u helpen om de belangrijke informatie uit uw vingers te herkennen.

 

OEFENING

De vaardigheid om het druk aan te passen terwijl de lockpick beweegt, vereist een zorgvuldige coördinatie tussen uw handen, maar als u beter wordt bij het visualiseren van het slotproces, wordt u beter in deze belangrijke vaardigheid.

Bezoek de website voor meer informatie