Interwad
Image default
Auto’s en Motoren

Voor iedereen is er een beste rijschool

Voor iedereen is er een beste rijschool

Ja, meningen verschillen nou eenmaal, voor de een is dat de goedkoopste rijschool Utrecht, voor de ander de rijschool met de beste rij instructeur. Je moet het zien als je lievelingskleur (wij weten ook niet hoe we hierbij komen maar het is maar een voorbeeld), die is ook bij iedereen verschillend, net als de beste rijschool of de allerbeste rij instructeur.

Wie zijn wij als Troy rijschool Utrecht?

Wij vinden het belangrijk dat je een klein beetje weet wie wij zijn  voordat je een keuze gaat maken. Nou je weet al dat wij de goedkoopste rijscholen Utrecht heten… Verder zijn wij begonnen met les geven in 2007 en uitgegroeid tot een van bekenste rijscholen van Utrecht

Rijles geven is onze passie! wij vinden het leuk om mensen les te geven, maar het allermooiste is iemand die nog helemaal nooit heeft gereden om te toveren tot een goede, veilige en zelfverzekerde autobestuurder. Helemaal als ze in een keer slagen. Prachtig!

wij weten dat jullie het allemaal kunnen, maar daar moeten wij jullie alleen nog van overtuigen!

 

Voor de rest zijn wij als rijschool Troy uit Utrecht mega flexibel. wij gaan echt niet zeuren als we tien min langer door gaan of als je een paar minuten te laat bent. Ook over pakketten ben ik erg flexibel. Wij hebben voor iedereen wel een passend pakket.

 

Door middel van onze vrijblijvende en geheel gratis  proefles beoordeelt onze instructeurs welk les plan het best bij jou past.

Bezoek onze website www.rijschool-troy.nl of bel 030:8080317 voor jou gratis proefles

Bezoek de website voor meer informatie